Thursday, April 8, 2010

Passion: Recording Jangan Lupa Lirik (Season 3)

Alhamdulillah..Selesai recording Jangan Lupa Lirik pada Jumaat minggu lepas..Walaupun nilai yang berjaya dibawa pulang bukanlah puluhan ribu, tetapi cukup untuk aku melafazkan syukur kehadrat Illahi atas rezeki yang dikurniakan..

Kata encik so-army, "Tuhan nak bagi rezeki lain kat kita kot.. Lagipun,niat masuk pun suka-suka,mungkin Allah tak nak bagi awak enjoy2 sangat dan buat benda2 lagha! :)"

Kata Mama, "Kakak bukan dah terdesak sangat takde duit, kebulur tak makan..Rezeki tue bagi kat orang lain..InsyaAllah, ade rezek kakak untuk benda lain.."

Yaaaaa..betul! Aku akui,ada yang lebih memerlukan duit itu! Dan ada hikmah disebalik semua ini..InsyaAllah.. Syukur atas rezeki nie..Rezeki kita masing2 telah ditentukan Allah, kita mampu berusaha sedaya mampu kita untuk memperbaiki kehidupan :)



Terima kasih kepada yang telah menyokong..Nantikan I di Episode 19,JLL season3.. ;p

BisikChenta: Ada yang berkata, "Sikit je dapat?","Kenapa dapat banyak tue je?" - Jawapan: Cuba dulu masuk dan berada di situasi atas pentas, baru cakap or comment ape2 yer! :)

5 comments:

  1. tahniah ye balkiz..kamu won rm2k...kan? byk tu...=)

    ReplyDelete
  2. wah qah kagum dengan balkidz ok..
    dah cuba itu yang terbaik dear..

    ReplyDelete
  3. ko dapat bape bakis??oke la tu..hishh..xsaba lak aku nk tgk ko dlm tibi ni..hee~

    ReplyDelete
  4. pn farah: thanks puan! nanti tgok ch104 yer! :)

    Atiqah: Alhamdulillah..ade jgak rezeki i..

    Yana: Aku dapat 2k la Yana..aku dah blur atas stage tue, lagu senang pon menggelabah..

    ber_u_wang: yup..jazakallah! syukran!

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...