Wednesday, November 3, 2010

Wedding: Free Post Wedding Video by Kazoku Studio


Salam, Hai all. Bilelah agaknya I nak update story pasal wedding Zaila kan?
Mesti paling lambat sekali nanti. HAHA. nantilah. I tak bawak camera on that day,
Jadi memang kena tunggu orang lain update, sebab nak mintak pinjam gambar mereka :p

Ingat tak entry Cik Belle pasal Kusyairi Mustafa dari Kazoku Studio yang dia ade buat promo untuk FREE post-wedding kepada ex-Bride&Groom
Dah name pun Post Wedding, takkan la nak bagi kat yang belom kawen kan?
Kepada B2B, insyaAllah, nanti akan ada lagi promotion
Kalau tak dengan Kusyairi, dengan videographer lain ke, mane tau kan rezeki nak kawen?

 So, cakap pasal promo ni, I pun dengan selamba je la PM Encik Ku nie.
Bak kate Lynda, mane la tau kan, ade rezeki ke, try je lah.
I tak cakap pon dengan encik so-army, I main redah je tanye je dulu, 
Kot-kot tak dapat tak yah la cite kan.
Yela, I tau pun macam dah lambat sebab malam tue offline awal la pulak.
Tak perasan msg cik Belle.
Ape2pun sayang kau Atia. Thanks so much! At least aku cuba kan?


See. Muka tak malu kan I? tanya direct je, takde kias2 langsung. Aduh PR hancuss I nie!
Dipendekkan cerita, setelah Encik Kusyairi mengambil masa 2hari selepas message itu ditulis,
dan memberi masa beliau untuk buat review candidates,
maka dengan gembiranya, I loncat2, bila beliau kata:

"Puan Balkidz, I'm looking forward to work with you & your husband!"
Apa makna nya? Maknanya I berjaya la dapat FREE post wedding tue.
Ohh, Alhamdulillah. Dan minggu depan, ada sessi bertemu dengan encik Ku untuk deal storyline, theme dsb.

Reggae!I Oh, tiba2 terbayangkan Bob Marley, No Woman No Cry. lala~
U alls adekah sebarang idea untuk tema ini?

Eh korang! Macam mana nak dress up, menstylekan diri dan lain2.
Idea pleaseeee. HAHA. Setakat ni I asyik dok terbayang rambut dread-lock Farid Kamil.
Gilooss. Ok, sebenarnya I ngan encik so-army macam tibe2 rase nak DIY tie-dye tshirt nie.

Tengok dah video2 DIY kat YouTube. Nampak macam senang je. Tak tahulah kan camne gayanya.
Encik so-army kate nak pinjam kat member dia menda nie, Toques! Encik so-army panggil topi eskimo. Comel jer :) HAHA.



Sudah hampir setahun kahwin, tapi baru mahu buat post-wedding!
Tue pon sebab FREE. Kalau tak, manado duet I nak buat walalala~
I pelajar okeh! PELAJAR.

Eh, nak SHARE sket. Encik Kusyairi @ Kazoku Studio ade buat  package utk VIDEO:
LOW-BUDGET Package dari RM600.
Dan, BeutiFULL Complete Package dari RM1800

Tapi kan, bila sekarang dah masuk musim kawen,
I tibe2 feel macam nak share video kawen yang dah nak setahun I simpan
Siyes geng, I malu nak post kat sini.
Sebab wedding I sederhana je. Takde baju designer, takde pelamin gah, takde photographer yang professional. Ala kadar dan semampu I jer.
Takde masa sangat nak select2 n review blog B2B lain sebab kekangan kelas & exam!
Tue pon kira okey la, encik so-army ade duit lebih sket and ajak I share utk buat jugak video kawen. tsk. tsk. Terharu I bila dia kata "Kawen sekali je yang, takpelah"

So, ini dia video Wedding I. Silalah jamu mata.
I sound awal2 jangan gelak tau tengok video ini. HEHE.







BisikChenta: Feeling perantin basi sama tak dengan B2B dan perantin baru??