Saturday, April 17, 2010

Honeymoon: Genting Highland Pre-Honeymoon

Haha.. I'm away to GENTING HIGHLAND esok..

Pedulik hape..ye tak? yang penting dapat la jugak pergi daripada terperuk kat dalam kilang! ;)
Sudah booked hotel yang dibeli masa MATTA FAIR hari tue..
Rm100 for Standard room at First World Hotel dan 2 ticket for Outdoor One Day Unlimited Ride :)

Tak sabar nak naik Flying Coaster dgn Turbo Drop tuh..haha..
Mahu cabut jantung agaknya.. Dulu pegi, siap naik Turbo Drop tue 3-4 kali sebab orang tak ramai, pegi hari bekerja! :)
Last pegi main2 kat GH nie about 6years back kot..haha..lame kan?
Adela pegi jugak, tapi setakat jalan2 n lepak2 je kat atas tue..
Takde la masuk outdoor pon..So, I teruja dah nie..


Thanks Encik so-army.. I lebiuw bery much! :)
Ini kire Pre-honeymoon yang ke-3 la kot..

BisikChenta: Sejuk dah tangan nie.. ;p Grrrrr...Arrww!

5 comments:

  1. hubby ku hanya jd pemerhati jer,dia tak akn naik permainan2 kat genting tu .....hihi

    ReplyDelete
  2. heee. dulu nama solero shot. kite pun naik 3 kali sbb best. last pegi masa becinta, ermm 6 years back jugak kot..lamanyaaa. nk bawak kids lah pulak pasni mesti best bawak rayyyan

    ReplyDelete
  3. Pia ~ haha...I ngan hubby naik 2-3 kali :)

    k.fathinz ~ memang name die solero shot pon..macam2 version name ade..turbo drop la, space shot la..ape ntah lagi..
    haha..memang best woo.. :)

    ReplyDelete
  4. hi dear...i jln kat blog u ni...RM100 je tuk main & hotel?...waaaa, nak jugak,...kalo xde matta fair mesti susah nak dpt kan...huhu

    ReplyDelete
  5. harzharun ~ haah..rm 100 utk main outdoor n bilik kat 1st world 1 malam (sekali ngan breakfast)
    tue la..kalo tak MATTA FAIR susah nak dapat..
    Ohh, lagi satu, u try pegi web gentingresort.com, kadang2 ade promotion online :)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...