Monday, January 7, 2013

# Sudah 18 bulan!

Selamat Ulang-bulan ke 18 
Batrisya binti Zahiruddin Shah
Selamat menambah akal dan kepandaian.
Selamat membesar dan meninggi lagi dan lagi.
Selamat tumbuh gigi.
Selamat tumbuh rambut panjang sket supaya mama boleh ikat.
Selamat belajar ABC, Alif-Ba-Tha, 123 dan nyanyi² lagu Hello, Hickory, Tayo, Mickey dll.
Selamat jadi anak yang rajin dan cergas.
Selamat pandai bergaya dan pandai posing. 

Mama macam tak percaya Isya dah besar.
Macam baru je rasa Isya buat sommersault dalam perut.
Macam baru je mama paksa papa bangun malam² suruh urut pinggang.
Macam baru je mama rasa sakit tapi tak tahu itu contraction.
Macam baru je mama boring tunggu papa sampai hospital tapi kamu dah keluar dulu.
Macam-macam perasaan ni kalau nak sebut satu² tak habis.

Mama sentiasa doakan kamu yang terbaik dunia dan akhirat!
Sayang mama tak pernah kurang.
Maafkan mama jika tak jadi mama yang baik.
Love you, Batrisya!
Sekarang asyik nak duduk dalam car seat dan paksa didodoikan

Tengah gila kat Mickey Clubhouse. Layankannn!

Maafkan mama kerana sangat tembam dalam gambar ini!
Dahhh, nak pi kelas hoiii! Bai!
Calligraphy Fonts

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...