Monday, January 7, 2013

# Sudah 18 bulan!

Selamat Ulang-bulan ke 18 
Batrisya binti Zahiruddin Shah
Selamat menambah akal dan kepandaian.
Selamat membesar dan meninggi lagi dan lagi.
Selamat tumbuh gigi.
Selamat tumbuh rambut panjang sket supaya mama boleh ikat.
Selamat belajar ABC, Alif-Ba-Tha, 123 dan nyanyi² lagu Hello, Hickory, Tayo, Mickey dll.
Selamat jadi anak yang rajin dan cergas.
Selamat pandai bergaya dan pandai posing. 

Mama macam tak percaya Isya dah besar.
Macam baru je rasa Isya buat sommersault dalam perut.
Macam baru je mama paksa papa bangun malam² suruh urut pinggang.
Macam baru je mama rasa sakit tapi tak tahu itu contraction.
Macam baru je mama boring tunggu papa sampai hospital tapi kamu dah keluar dulu.
Macam-macam perasaan ni kalau nak sebut satu² tak habis.

Mama sentiasa doakan kamu yang terbaik dunia dan akhirat!
Sayang mama tak pernah kurang.
Maafkan mama jika tak jadi mama yang baik.

Love you, Batrisya!

Sekarang asyik nak duduk dalam car seat dan paksa didodoikan

Tengah gila kat Mickey Clubhouse. Layankannn!

Maafkan mama kerana sangat tembam dalam gambar ini!
Dahhh, nak pi kelas hoiii! Bai!
Calligraphy Fonts

21 comments:

  1. cpt2 tumbuh rambut isya sayang. nk tgk keayuan kamu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh ayu gituuu mummy athi. haah. i tak sabar nak main ikat rambut pastu naka pakaikan accessories lain ;p

      Delete
  2. mama mmg tembam ye dsitu. begitu gebu.
    Isya cepat tumbuh gg banyak dan gigit mama macam sepet suka gigit aunt.kihkih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaha. shhhadap kau june, aku tahu aku tak peknen pun aku dah same je mcm korang.

      Delete
  3. mama amik bahagian isya tembam isya sket ni.ptt lah.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw,aku pn xsabor nk main ikat2 rambut iman jugekk!!haishhh

      Delete
  4. nak pinjam anak awak boleh? *xde motif nak pinjam anak orang... Hahahha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh,boleh. tapi sy dah latih dia kalau kuar ngan org lain, make sure spending rm200 ke atas ;p

      Delete
  5. 'Maafkan mama krn sgt tembam?' kahkah..xpe,tembam mulat itu shomel okey! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hampehh! nak kutuk akak la tue. benci lah. maafkan mama sebab nampak tembam, dan tak chomel dan tak jadi hot mama yg selim. hahaha

      Delete
  6. hmm... berbahagia ex squad!... itulah hendaknya... dri zaman blaja.. sampai ko kawen... kim salam atoi... jge anak korang baik2...

    serious... blog ko cantek... penuh warna warni... Muthu suka!

    ReplyDelete
  7. wahh..muka sangat copy paste mama tau..hihihi..si comel amooi Isya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA. nak kopipes sape lagi aida oiii.
      kot kopipes org lain kang, org kate bukan anak aku.
      oii, selamat bersalin eh!

      Delete
  8. time flies ek..lama sangat dah xjumpe isya.weh,no hp baru adakah?aku msg xreply.mode::sedih (aku dah start blog baru - overtherainbowstory.blogspot.com)hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laling, aku tak tukar no phone lah. still pakai no lama. aku dah terjah belog baru. balik sana kau hutang cerita dgn aku pasal ini ok? HAHA. rindu ammadutt dan amninot! :)

      Delete
  9. yes!..suka gmbr mama tembam...
    sbb jeles mama asik slim!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. shadapp kau Harz. Bila masanya pulak aku asek selim?

      Delete
  10. geram tengok dua beranak gorgeous ni...
    heheh isya... be a gud girl tau...

    ReplyDelete

Teferifimafakafasifih :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...