Wednesday, April 28, 2010

Family: DIY Invitation Card for Family Day J&J

Fuhh..tak abis lagi cite pasal Family day ni. I juga disuruh oleh so-army terchenta dipertanggungjawabkan (responsiblenye I) utk buat kad jemputan. Chewwah, nak jemput pakai kad la konon2, padahal dah tau dah muka2 yang akan datang.

Encik so-army kate, "Saje bikin gempak!" Haa..pandai, dia nak bikin gempak, I jadi mangsa mendesign kad jemputan. Nasib baik I sayang so-army I. Hishh..syorga di bawah kaki so-army! :)


Ha..Malas nak cite panjang. Silalah lihat design yang dihasilkan oleh pendesign tak bertauliah ini. Buat selama 30minit dan terus print! Sebab dah malas nak pikir2 & mata dah ngantukss!
.
.
.
.
.


**baru lepas dipotong oleh encik so-army!**
.
.
.
Kemudian, dibuli lagi untuk balut hadiah & buat kad birthday..Nasib baik idea datang mencurah2! :)


**balut hadiah, DONE!**

.
.
.
.
.

**ini muka-hadapan. konon je 3-D!**



**ini dibelakang. ruang untuk sign-menyain!**


BisikChenta: I ♥ ARTS

6 comments:

  1. waaa...proper..!! cantik nyer... anyway.. hepi besday gak tuk ur mummy n babah key.. :)

    ReplyDelete
  2. @ty ~ thanks! :)

    PiA ~ tq dear..nanti tempah kat I okey..haha..

    ReplyDelete
  3. wargghhh!!
    balkiez kretip2..sweet je ur card tu.bley wyt bisnes da ni.=)

    ReplyDelete
  4. mawar ~ thanks. baru dtg mood nak buat mende2 nie. dah lame tak buat. lagipun buat bende ni ilangkan stress..bisness? idea yg baik. tapi bagaimana mahu mulakan!?

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...