Friday, March 19, 2010

Honeymoon: BALI -- Booked!

BALI here I come! :)
Selamat sudah di booked mase MATTA FAIR..
**pengalaman berjalan di MATTA Fair dengan kaki sakit**

InsyaAllah kami akan travel pada 26-28 Mei nanti.. *sila save date okey*
Ohh..masa itu sudah mahu masuk 6 bulan kawen, baru mahu pegi honey moon..
Pedulik lah!

Okeh I dah survey nak jalan2 mane nanti..

|Tanah Lot| amazingnye..tak sabar nak pegi!

|Uluwatu| tibe2 I teringat videoclip Westlife..ahaks!

|Nusadua| Oh! beach again..I like.. :)

|Kintamani| Gunung-ganang salju pemandangan! Sukee..

Okey, I dan encik so-army akan menginap di BALI BIDADARI VILLA..
It's a private villa for both of us..
Complete dengan bed-breakfast & candle light dinner..
Oh,tidak dilupa 2jam Spa di villa itu..
Wow, sangat tak sabar okey!

Jadi..I akan teruskan menggoggle utk mencari maklumat berguna..
:) Yang pastinya port shopping I mesti tahu okey!

BisikChenta: encik so-army sibuk suruh I check die bleh kuar negara ke tak!

4 comments:

  1. wah seronoknya private n SPA lagi
    berapa harga pakejnya?boleh tau?

    ReplyDelete
  2. ko g matta fair nape xjumpe aku...hukhukhuk aku secretariat matta fair tau..

    enjoy ur holiday!!

    nk cek ptptn kn? cek la kt website die, just masuk no ic jek..nti die bgtau whether blacklist or tak..

    ReplyDelete
  3. waa...sooo jeles ...bali...romantik..bali...romantik ...2 words that can never be separated ...heheh
    p/s: skoler sy tak masuk lagi ..waaaaaa

    ReplyDelete
  4. akak ke bali. 2 mggu lepas tu saya ke bandung!! hehe

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...