Monday, May 23, 2011

# Photoshoot: Maternity Outdoor Shoot by Jabbe Art

Errmm.. Siapa mahu, boleh LAYAN,
Siapa tak mahu, boleh JALAN.
 
Tekan pangkah kalau tak nak tengok.
Sorry, ini entry masuk bakul, angkat sendiri.
I letak sebab ade yg request nak tengok gambar Maternity Shoot I.
So, kepada yg jelik, nak muntah, nak dengki, tak suka,
Anda tidak akan dilayan di sini.
Get out!!
Ok, sila enjoy!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Part 1 # 
Di dapur tipu2 bersama 2 orang chef yg takde rupe chef!

















+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Part 2 # 
Romantika Papa + Mama! *mmuaahh! gedikss!*







 



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Part 3 # 
Bermain & manipulasi props! *I likeee! :D *

 

 
 




  
 
  









+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Part 4 # 
Mama & perotnya!



 
 




Aihh! Kate nak muntah?
Kau tengok jugak sampai abis kan? HAHAHA.

TERIMA KASIH kepada Jabbe from JabbeArt!
You're great bro! :)
Tetap gigih nak shoot walaupun diserang bala tentera nyamuk ;p
Thanks again!
Sape2 nak buat Maternity Shoot, Pre-Wed, Post Wed, pegi cepat booked dia! :D Super cool!
Dan studio dia lawa ok. I siap tido lagi kat kerusi empuk :)
(Bro, aku promote kau nie. Nanti bg diskaun whiteroom yer ;p)

Ampun, malas nak buat caption setiap gambar! :D
 
 
BisikChenta: Puas ati aku! :D

22 comments:

  1. comel la akak... lin pun nk wat cmni sme perut besar nnt... =D

    ReplyDelete
  2. babe, cuteeee bangat maternity shoot! :D me 1st trim pn x lps lg nih. rs lmbt je. -_-" eh statement kt atas tu sure ade je yg dongki kn? buat x tau je. skati wa la kn? :D hihihi

    babe doakn i bejaye harung 1st trim eh? ^_^

    ReplyDelete
  3. comel sangat yang gambar gaya chef tu.anyway have a safe delivery nanti yer:-), gud luck!

    ReplyDelete
  4. Oh akak!! I DENGKI giler!! hahaha..
    sweet2!semoga both mama n kandungan sihat2 n slamat deliver..bsalin normalll ye!!!InsyaAllah..:)

    ReplyDelete
  5. :: salam mummy aqiesh! :) ::

    ~ ade gak yg dengki erk kak...
    ~ biaq p..depa ade??..hahaha...
    ~ syuke sgt maternity shoot
    nih..suwit..hehehe..
    shoot dgn bb plak tau kak..
    ~ akak take care okep..
    ~ semoga dipermudahkan segala
    urusan..amin ya rabb...

    ReplyDelete
  6. korg laki bini ni mmg kaki kamera la.haha.mmg suke pose.anak korg nt mst suka kamera suka pose.hihih.

    scr tak lgsg u bg tips gak pasal props etc tu.

    ReplyDelete
  7. sweetttttt sgt! suke betul! =)) asna xsempat la nak buat. tak de bajet keke ;D

    ReplyDelete
  8. aaaa...sangat CHOMELL okehh!! suka tengok gmbr2 preggy u ni :D

    ReplyDelete
  9. I LIKE!! like!! sangat lovely laa.. bestnyeeee ^^

    ReplyDelete
  10. sis LIN
    җ tengs dik! nanti amik la pict byk2 buat kenangan 1st preggy.

    sis LIYANA @ SCR
    җ biaselah babe. manusia berhati busuk memang gitu! kdg2 malas layan, kdg2 sakit ati pun ade.

    җ 1st trimester insyAllah takde ape sgt! enjoy ok! u akan merindui saat2 ini.

    sis PIA
    җ Alah, akak nie. suke buat sy blushing tau! :)

    sis FIKA
    җ Hehehe. siap wish good luck! takoootnye sy!

    ReplyDelete
  11. sis AIDA @ Miss Nursy
    җ U jangan dengki2 okeh. Kang akak tak vote jadi adik ipar kang! HAHAHA. doakan akak okeh!

    sis ECHA
    җ thanks for your support echa! Amin~

    sis LISA
    җ ohh, for sure anak I jadi cam mak dia yg camera magnet nie :D

    җ confem org cop kaki enterframe. hehe. nak idea props nanti i bagi. byk je dalam kepala nie. ni pun siap dah terpikir props nak shoot bile baby dah kuar. HEHEHE.

    ReplyDelete
  12. sis ASNA
    җ Alah, takpe dik, amik gambar kamera sendiri buat kenangan sendiri pun takpe. akak pun bukan ade sgt bajet pun. tapi sebab nak jgk buat maternity outdoor,ni cari yg termurah dah nie :)

    sis ELANIE
    җ haisshh! *blushing* i tau! thanks babe!

    sis ATIQAH
    җ Sila pegi buat jugak okeh. memang syiioookkk!

    ReplyDelete
  13. meekkkkk.. mak soookaaaa!!!!
    entah ke bila masa nya aku nk buat aku punya pun x tau la.. aku takut aku terlebih frame je.. sbb gomoks sangat!!

    ReplyDelete
  14. beshhnyeee!! sgt beshh tgk ur maternity photoshoot ni.

    *tetiba rase nak preggy. doakan i plak ye sayang!! :D

    ReplyDelete
  15. Hai qish.,ske je tgk,xde pn org x ske..hehehe..so suwittt..like2!!
    psst***mhal x maternity shoot ni??rate sma x dgn pre-wedd??^___^

    ReplyDelete
  16. qies,cntik2la pic!!rajinnya buat photoshoot.. =)

    ReplyDelete
  17. wahhh!sgt suka!!! cantik dan berseri2.. suka la.. suka..


    p.s berangan nak buat juga~

    ReplyDelete
  18. ko mmg kannnn...pandai je posing.
    anyway, comel gile tgk ko time pregnant ni.=)

    ReplyDelete
  19. OMG! so SWEET la kakak. skenyer tgk akk dgn hubby... jeles tau...hehehe... akk... nk jd follower tau~!weee

    ReplyDelete
  20. memang over, gedik dan sweet sangat!! haha weh aku doakan ko selamat melahirkan bayi mu itu.congrats babe! dah ada anak sorang dah.aku hanya ada anak tekak je.haha

    ReplyDelete
  21. cute & happy....

    suka tengOk!

    ;D

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...