Thursday, June 18, 2009

Family: Happy Birthday Mama!

Situasi aku ketika ini:
Tak berapa bagus + mamai sbb baru makan ubat!
Tekak perit & hidung masih lagi tersumbat!!
Malam2 camnie, suhu badan meningkat!!
Tak boleh tido...sbb rase rimas n tak selesa sangattt!!

Adoiii...seksanya!!

Aku tetap nak masukkan entry nie.. =)


Hari ni 18. 06. 2009 ialah...
Hari Lahir MAMA aku,
Hjh Mislah bt Badli..

(gambar mamaku ade di kiri blog aku nie..)

Selamat Ulangtahun Kelahiran yg ke 49 Mama..
Semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki oleh Allah..
Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat keberkatan hidup dunia & akhirat!
Yang paling penting dapat melihat anak-anak Mama berjaya..Amin..
Terima kasih atas segala pengorbanan Mama...


Kakak saaaaaaaaaaaayanggg Mama!!

**-------------------------------------**

Juga dikesempatan ini,
Aku mengucapkan
Selamat Ulangtahun Ke-2 Pentauliahan Pegawai PALAPES
bagi semua
Pegawai2 Muda
Batch 26 Army, Intake 8 Navy & Batch 2 Air Force

18 Jun 2007 - 18 Jun 2009

Kenangan bersama korang semua aku takkan lupa sampai bile2...
Aku rindukan zaman kegemilangan batch kita!
Johan Kawad Kaki, Naib Johan Rentas Halangan, Johan Merentas Desa
&
Johan Keseluruhan Acara Sempena Istiadat Pentauliahan ke-26!

Glory..Glory..UiTM!!

**-------------------------------------**
Selamat Tido...
p/s: Mama..kakak nak balik umah..wawawa..tak tahan demam malam nie..Nak mama urut kepala..huuu... =( Aku ingin pulang!!!

6 comments:

  1. huhuhu selamat hari lahir tuk mama kamu...umor sebaya ayah saya lah heheheh minggu ni balik kg...jumpa mak...hehehe best2

    ReplyDelete
  2. nice blog..hebat kan ibu?anak 10 pun boleh jaga,tapi anak-anak 10 org tu belum tentu boleh jaga ibu.kan?kan?

    ReplyDelete
  3. siannya dik,kamu demam..
    slmt ulang tahun pd ibu kamu yer..
    ibu ttp ratu dihati kan..
    akak dah besar2 cmni pun,still manja2 ngn ibu..=)

    ReplyDelete
  4. pn farah --> sy tiap2 minggu balik umah..haha..pon rindu jgak kat Mama!

    iqbalsyarie --> tq n salam kenal..Btul tue..pengorbanan ibu tue tinggi nilainye..tak same ngan ape2 bende kat dunia nie.. =)

    sis Misz --> tuela..da bape hr dah ni dok melepek jer..xlarat nk bangun..
    Oh..Mama sy tetap Ratu & haruslah sy manja sbb sy sorang je anak pompuan n adik sy sorg je ank lelaki... heee.. =)

    ReplyDelete
  5. Gua nak jemput lu dtg kenduri kat blog gua.
    Follow terus pun xpa.Ikut baca doa.

    Blog gua tu dah tak seimbang.Ramai budak berat belah punk.

    Gua dah 6 hari merantau jemput kenduri ni.

    Hepi besday to Mama!!

    ReplyDelete
  6. hye..
    nice blog...
    thanx follow my blog..
    oowh..atlit uitm kayak eh..hebat2..")

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...