Tuesday, June 30, 2009

Passion: Band Performance with Can't Take My Eyes of You!

Aku malas nak type banyak2..Tengah layan video kat youtube sambil main game kat FB!
Huhu..Maaf aku kerana kemalasan ini..
Tapi, sambil aku layan video tadi,
Ade yg menarik untuk aku share bersama...

.....
.....Ape yg bestnye aku jumpe plak video aku ngan band THE STRIVE dulu..
Band aku join dgn budak2 Kesatria n bdak2 kolej Teratai!
Ntah ape2..
Persembahan yg practice sekali je oke! Pastu tau2 terus perform je..
Main belasah saje..
Semput aku nyanyi time nie..
Nasib baik lagu feymes n lirik aku hafal jugak laa..
"Can't Take My Eyes of You!"
Kalau tak, mane aku berani nak perform..
Ape2pon...
Dengarkan!


BisikChenta: Maafkan aku jika telinga kamu semua mengalami kebingitan! ;p

6 comments:

  1. hoho..xsangka kamu masey meneruskan aktibiti nyanyi2..anyway,nica performance babe ;).love it!

    p/s:teringat mase kamu nyanyi majelis kawen aku..hoho

    ReplyDelete
  2. mantap seyh u nyanyi..bagus giler
    i mmg fail la bab2 nyanyi ni..
    tak de bakat langsung..
    klu i nyanyi bukn stakat ujan turun..leh banjir kilat KL ni sbb suara katak lagi sedap dr suara i..haha

    :) u nyanyi la satu lagu utk abg atoi time wedding u guys nnt..msti sweeeetttt

    ReplyDelete
  3. (chentaMAYA)
    layan yer...mesti u binget telinga!
    huhu..

    (PuanAZE)
    aku dan nyanyian tak bleh dipisahkan..chett!
    xbleh blah..
    haha..aku ingat sgt aku kene pakse nyanyi 3lagu..bajet nk nyanyi 1 jer..
    Hampessss...

    (athi)
    Tq2..Bagus ke..??
    I agak sempot tyme nie sbb smpat practice skali je ngan band..

    anyway, we both mmg nak duet mase wedding nanti, lagu Aku dan Dirimu by Ari Lasso & Bunga..or Jangan Ada Dusta by Broery & Dewi Yull..

    ReplyDelete
  4. pelempang.

    bingit ka?

    sedap siotttt!

    :D

    tahniah

    :P

    ReplyDelete
  5. (kak Ayu)
    Adoiiiii..

    Sakit pipiku dilempang!

    Muahaha..sedap??

    Aiyyyooo...akak pakai headphone salah kot??

    ;p

    Neway TQ! =)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...