Tuesday, June 30, 2009

Passion: Band Performance with Can't Take My Eyes of You!

Aku malas nak type banyak2..Tengah layan video kat youtube sambil main game kat FB!
Huhu..Maaf aku kerana kemalasan ini..
Tapi, sambil aku layan video tadi,
Ade yg menarik untuk aku share bersama...

.....
.....Ape yg bestnye aku jumpe plak video aku ngan band THE STRIVE dulu..
Band aku join dgn budak2 Kesatria n bdak2 kolej Teratai!
Ntah ape2..
Persembahan yg practice sekali je oke! Pastu tau2 terus perform je..
Main belasah saje..
Semput aku nyanyi time nie..
Nasib baik lagu feymes n lirik aku hafal jugak laa..
"Can't Take My Eyes of You!"
Kalau tak, mane aku berani nak perform..
Ape2pon...
Dengarkan!


BisikChenta: Maafkan aku jika telinga kamu semua mengalami kebingitan! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...