Friday, June 12, 2009

StudentsLife: Finally I've Passed!

Akhirnya.. Muncul jugak ape yg dinanti.. hari2 aku dok buka student portal tunggu result tak kuar2..huhu..

Alhamdulillah...segala usaha aku (usaha sgt laa..) akhirnye berbaloi..fuhhh...begitu tough-nye amik master nie..sakit jiwa dan pening pale aku nak menjawab exam yg memang memerlukan aku berfikir sbg org yg dah bkerja dalam line construction nie..tapi, nasib baik sumenye ok..cume ade la 1 paper yg mmg killer n mase nak dekat paper nie, aku tak stadi pon sbbnye aku TENSION bace buku sbb aku tak paham sgt subject tue..pastu bleyh plak aku kuar jlan2 ngn anak buah..haha..pastu gi shopping la..padahal esok paper! kuang3.. tu yg teruk sket..

Tapi..Alhamdulillah,syukur sgt2 la..okey sumenye dan aku tak jangka pun result ni sebenarnye, sbb aku byak memain mase nak exam..kalo paper killer tue dapat A, mesti dalam sejarah aku lah student 1st Master in Facilities Management yg dapat 4flat..haha..(bukan riak nie..tp kenyataan..)

Ape2pun..tahniah kepada kengkawan yg baru dpt result..Kalo result kurang okey tue, tambahkan lagi usaha..InsyaAllah, kejayaan pasti milik org2 yg berusaha dgn gigih..Selebihnye tawakal pada Allah.. (chehh..pandai plak aku nasihat org.. ;P)



Huu..terima kasih kepada keluarga..Mama Ayah yg sanggup bayar bil beribu2 tuk aku sambung stadi..juga kpd encik ChentaHati..terima kasih kerana memahami statusku sebagai STUDENT..heehee..


p/s: Skim Tenaga Pengajar Muda dah kuar offer letter..gembira berganda2! =) Syukur Ya Allah!

5 comments:

  1. Tahniah krana pnantian itu brakhir dgn kegumbiraan.. Wah.. Amik master.. Huhu.. Congratz again.. =)

    ReplyDelete
  2. Salam Balkids,

    Tahniah kepada anda atas kejayaan mendapat master dalam usia semuda ini. Jika difikirkan ramai teman-teman sebaya dan yang lebih berusia hanya setakat seadanya.

    Teruslah berusia, hingga tercapai cita yang dihajatkan. InsyaAllah Allah perkenankan.

    Terima kasih sudi menjadi follower saya, silalah memberikan pandangan disana..

    ReplyDelete
  3. farhana: tq atas ucapan itu!

    zedmagel: Hmm..lom abis lagi master nie..ade balance 1 sem lagi..huhu..anyway, trimas atas ucapan!
    salam kenal!

    ReplyDelete
  4. Tahniah...

    Berhasil juga segala susah payah sebelum ni...

    :D apa rancangan seterusnya ?

    ReplyDelete
  5. sis..i happy for u..
    i dah lama happy..kan berita ni kita dah tau awal2:)
    apepun, u seems happy dgn offer letter tu..so aritu punya masalah mesti kabar2 angin je kan..ngeh2..:D
    congrats sis!!!:)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...