Monday, June 29, 2009

Photoshoot: Supermodel feeling with BFF

Muahaha..Aktiviti weekend-ku yg dimulai dgn menolong adik aku daftar masuk UiTM dan diakhiri dgn sessi fotografi bersama kawan2 dan enchek Chenta! =)

Saaaaaangat laaa enjooooy..Encik fotografer adalah kawan kpd kawan baik-ku juge, Nik je kitorang panggil..Baru kenal tapi kami sgt cepat mesra oke! Zuriah salah seorang ex-Army dulu..die quit ROTU atas alasan family..Tapi kami tetap keep in touch n still bik smpai skrg (mgkin sbb kenangan wat jahat + baik same2!)

Huhu..penat kami berposing smalam..Macam2 aksi n gaya super model kuar..hahaha..Juga rase teruja blaja amik gmbar! Encik Nik sgt tak kedekut utk bgtau teknik2 yg die gune oke! Lokasi yg kami lawati ialah FRIM Kepong, Bukit Ampang & Dataran Shah Alam..Kat bawah ni salah satu gmbar hasil 'posing'an kami n hasil 'editing' Encik Nik Amat Nizam (N.A.N Photography) Hope next time dapat wat lagi photoshoot ngan diorang..Memang kene la,die suke amik gambar, kitorang suke bergambar! haha...


Update lagi later yerrr... =) Ade keje sket!!

BisikChenta: Penat tapi enjoyy! Kuar kul2, balik kul 12..Muahaha..lagi 2 jam cukup la 12jam bergambar! Gile gambar tul aku nie.. =)


2 comments:

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...