Wednesday, December 15, 2010

Love: Official 1st Anniversary Video

Wordless Wednesday? Not so wordless laa.
 
Just wanna share video post-wedding kami yang dapat FREE tue. HAHAHA. Besarkan perkataan free supaya orang tak tanya harga nak buat post wedding ni nanti.Gelak2 I tengok video nie sorang2.Pelakon-nya ntah ape2, tak professional langsung! :D
 
Terima kasih dan Tahniah kepada Mr Videographer dari Kazoku Studio, Kusyairi Mustafa & Assistant Rashidi :D Encik Kulat first time nak buat video post-wedding nie. Dan kami membantu menjayakan misi tersebut dengan jayanya. Jaya ke? Nak lawan CST memang takde lah kan. Cuma bekerja dengan mereka berdua adalah sangat tak stress walaupun ibu mengandung kena berjalan nak ke stesyen monorail & beraksi di tengah2 Bukit Bintang.

Kami bukan pelakon extra, bukan juga pelakon professional, jauh sekali la menang award kan? Lakonan yang macam over ke, ape ke, adalah di luar jangkaan, sebab kadang2 kami pun tak perasan aksi kami tengah dirakam. Tapi kami memberikan yg terbaik semampu yang terdaya untuk menghasilkan video ini.
 
 Yang penting kami enjoy, kami gembira dan paling penting ade video sempena 1st Anniversary. HAHAHA. sape nak bagi free kan?

Layaaaaaannnnnnnnnnnn!! :D






BisikChenta: Bukan senang nak berlakon jadi pelakon :)

18 comments:

  1. bestnya....xdpt tgk ni kena blocked kat ofis huhu :|

    ReplyDelete
  2. wowww sweet nye... pandai la u both jd pelakon. ada bakat nih! =D anyway happy 1st anni..

    ReplyDelete
  3. cumelss... giler korang suka sms..
    anyhow.. terkenang masa amik pre wed kt KTMB hari tu =)

    ReplyDelete
  4. sweetnyer..suka sgt..berbakat la korang...anyway hppy 1st anny kidz! semoga berbahagia selamanya... ;)

    ReplyDelete
  5. ko tu menyanyi pandai, belakon pandai.mengada ngada lah.HAHA

    mcm tgk cerita korea tau..huuu

    ReplyDelete
  6. hihi..aida tergelak part yg akak n abg shah selisih jumpe 2!!haha..tp ending sweeettt lol gune board!!:)

    ReplyDelete
  7. sweetlah. emm true story ke ni? wow!!

    ReplyDelete
  8. sweett. ;)

    jemputlah baca entri baru, ia ttg lagu2an dan tarian di restauran..Over 30 Minutes, I'm OuUUTT.. di shirashafrida.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hermm.. indahnya video clip ini.. syahdu gilaa... dan sweet on it's own wayy.. :P

    tahniah!!! selamat ulangtahun yg pertama.. moga berbahagia slalu dan dpt menyambut lebih byk ulangthn lagik selepas ini.. (aminnn)

    ReplyDelete
  10. alaa...suwettnyee qisshh...1st anniv pun ada video!! syok!!! hehehe

    ReplyDelete
  11. masa dia shoot org lain tak perasan eh?tak segan?hihi.i lak yg rasa ouuuw kalau i mesti cnfirm tak jadi sebb malu.wahahaha

    ReplyDelete
  12. qishhh!!seriussss laa layann laaaa~
    lagu ni korang yg pilihh kee??
    mentang2 mata ko sepet..lagu korea jadi pilihan kan!!best2....

    ReplyDelete
  13. alolo.. comel nya!
    hadiah anniversary plg outstanding =)

    like

    ReplyDelete
  14. bestnyeeeeee

    anyway kamu di tag ;p

    ReplyDelete
  15. comelnyaaaa videoo haha

    sweet gilaaaaa (:

    ReplyDelete
  16. aah laaa lebih kurg hehe..lokasi pn same hehehe..sweettttt

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...