Wednesday, December 15, 2010

Love: Official 1st Anniversary Video

Wordless Wednesday? Not so wordless laa.
 
Just wanna share video post-wedding kami yang dapat FREE tue. HAHAHA. Besarkan perkataan free supaya orang tak tanya harga nak buat post wedding ni nanti.Gelak2 I tengok video nie sorang2.Pelakon-nya ntah ape2, tak professional langsung! :D
 
Terima kasih dan Tahniah kepada Mr Videographer dari Kazoku Studio, Kusyairi Mustafa & Assistant Rashidi :D Encik Kulat first time nak buat video post-wedding nie. Dan kami membantu menjayakan misi tersebut dengan jayanya. Jaya ke? Nak lawan CST memang takde lah kan. Cuma bekerja dengan mereka berdua adalah sangat tak stress walaupun ibu mengandung kena berjalan nak ke stesyen monorail & beraksi di tengah2 Bukit Bintang.

Kami bukan pelakon extra, bukan juga pelakon professional, jauh sekali la menang award kan? Lakonan yang macam over ke, ape ke, adalah di luar jangkaan, sebab kadang2 kami pun tak perasan aksi kami tengah dirakam. Tapi kami memberikan yg terbaik semampu yang terdaya untuk menghasilkan video ini.
 
 Yang penting kami enjoy, kami gembira dan paling penting ade video sempena 1st Anniversary. HAHAHA. sape nak bagi free kan?

Layaaaaaannnnnnnnnnnn!! :D






BisikChenta: Bukan senang nak berlakon jadi pelakon :)