Wednesday, December 1, 2010

Friends: Kenduri dan makannn!

Salam semua. 
Entry kali ni malas nak menaip. Kasi upload gambar je.
Kalau ade pun description gambar.
Ade jugak bebel2 sket. HAHA.

# Reception Heed & Asri - Dewan Perdana Felda (26 Nov 2010, Jumaat)

 entrance : terasa keseganan sebab yg Q sume Dato & Datin

I, encik so-army & team RNZ

 The pelamin dais & meja makan beradap.
Tak sempat amik close-up meja makan sebab dah kena panggil nak duduk kat meja.

 Perantin bersanding. Takde gambar close-up sebab masing2 duduk kat seat.
Ade video tapi malas upload. Tunggu la Heed upload gambar nanti.

 Potong kek. Kek cantek! Lupa nak amik gambar kek. Lupa lagi!

Meja 50: bloggers. 
Zara sempoi, Tahirah ayu, Acik meletops!

 Bale-bale. Sila lihat kronologi gambar di atas. HAHA.
End-up dengan si giler glemer menyanyi bersama2.

 Kami dah nak balik. Tunggu turn nak salam & bergambar dengan perantin :)

 OP: Daniel Zain (jangan terkejut Daniel tak bawak kamera! HAHA)
OV: Sabirin Mohamed (Camera magnet jugak abg Sabirin nie!)

  Perantin with Acik & Abg Lan.
Jeles I, sebab pict I + encik so-army dengan perantin takde.

 Last but not least, Bloggers with perantin.
Semua2 muka tak ready. Tapi what to do, memang ini je gambar yg ade.
 
# Reception Firdaus & Faridah - Sabak Bernam (27 Nov 2010, Sabtu)


Sila lihat I dah berbaju biru konon nak terus pegi wedding Kay.
But sadly tak sempat jugak.
I bajet 2 jam ke Sabak Bernam. Rupanya 3 jam. Jaoohhnye. Gugugaga.
Balik Melaka pun 1jam 45minit.
So, bajet masa I dah tak leh pakai.
Makanya, sampai KL dalam kul 5 lebih and of course dewan mestilah dah tutup.
Kay pun mesti dah pegi outdoor.
Jadi pendamkan rasa frust dalam hati.
SMS Kay cakap sorry dan Kay invite pegi wedding belah Lukman dis week.
Yayy! Kali ni InsyaAllah I sampai.

 # Reception Noul & Acai - Banting (28 Nov 2010, Ahad)

 Tema purple-pink! :)

Kat bilik perantin :) Both of them my ex-roomate kat matriks.
We both taken! Ehya kau bile lagi??

 Kami dan perantin!
(Sila perasan, I buat style tudung macam Nawal mase reception umah Daus)
HAHA. main lilit2 dan try & error!

Gaya tak pernah tak hover! :D
(All picture curik dari FB Ehya sebab kamera tertinggal)
Balik dari kenduri Noul sempat singgah Mid Valley tengok Baby Expo.
Saja survey2 harga.
Mak aiiihhh. Ramai gile mak bapak, anak2, baby2.
Siyes, kalau I tengah berperut besar,
Mesti tak larat nak jalan berlanggar punggung dengan visitors.
Huh, penuh gilooos.
I sempat tengok2 booth Lunatots, Quinny, Avent dan ade la beberapa lagi.
Selepas itu, mahu keluar dari kesesakan.
Sebab I tak boleh bersesak2, pening giler.
Ini bukan sebab baby, tapi memang dari dulu I cepat pening kat tempat sesak2 nie.
Termasuk pasar malam, sales ke, haa. mesti tak caya?
Betul! Tak caya tanye encik so-army! :D
Dah lah. dah banyak dan entry pasal orang kawen.
I bila nak kawen? Ehh silap, bila nak celebrate anibersary kawen?
Anniversary kawen weekend nie.
Sila tepuk tangan!! Setahun dah? Time fliesssssss~
 Nak pegi buat kad untuk Anniversary (tengah rajin nie!)
Babai.
BisikChenta: Jadual bulan 12 dah penuh dengan wedding :D

8 comments:

  1. aiyo, apa ini. gambar aku tak cantik. hahahaha

    ReplyDelete
  2. cantik nye heed.cantik sgt.. wedding aku tak nak review ka? :p perasan glemer. mummy dah sihat ke?

    ReplyDelete
  3. sis Pia
    ~ ape yang lain nya? adoii3.

    sis Heed
    ~ tak cantek ke? ampunnn! aku & zahir tak sehebat daniel zain. kamera pon cikai jer ;p

    ReplyDelete
  4. sis deanna
    ~ HAHA. rajin sebab dah dijemput :)

    sis Jaja
    ~ Alamak Ja, kalau aku review wedding kau, alamatnya lain kau buat, lain aku review nanti. HAHA. tapi aku suka end part video wedding kau! :D raawwwrr :) Heed memang cantek di kesemua event wedding dia. kau pun cantek mek! baju lawa! :)

    ReplyDelete
  5. yup..buLan 12 ni sabtu dan ahad setiap minggu sampai akhir buLan memang penuh ngan jemputan kahwin.. hope i tak mabuk nak jaLan2 memenuhi jemputan... :) u memang rajin..!! :)

    ReplyDelete
  6. sis Aty
    ~ tue la. i dah susun jadual dah every weekend ade kenduri nak pegi. tu tak masuk nak balik umah mertua lagi. pfttt! penat kowt~

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...