Friday, November 12, 2010

Wedding: STD Video Idea (Elyana & Khairul)

Salam.
STD? STD = Save The Date. Dulu, masa I nak kawen, sumpah, I cuma terpikir pre-wedding je.
Tak pernah terlintas langsung nak ade Save the Date punya video.
Bila sekarang, tengok video2 yang cantek2, rase nak nanges pon ade!
Haishh, syukur Balkidz, syukur! :)
Bestnya lah kan jika ade video STD.
Nowadays, ramai B2B yang dapat peluang untuk buat video STD selain dari pre-wedding.

Ada jugak pakej dari videographer + photographer yang menawarkan kedua2nya: Pre-wedding & Save the Date sekaligus dengan harga yang berbaloi2 :)
For me, if u alls ade budget lebih, why not go for it!

Hmm. I pening hari nie. Macam2 masalah datang.
So jalan2 cuci mata tengok video Save the Date B2B.
Sangat comel2 okeh!
Of course by CST PRODUCTION

 Layan jommm!!





Elyana & Khairul : Uisshh, I memang fans Elyana dari dolu.
(Kalau masuk nyanyi2 mesti nak nyanyi lagu dia.)
Dah nak kawen pon dia,, maintain comel tau dia nie! Gevusss kau! Geram! :)
Video ni gilos la comel, Elyana yang proposed! Mantap! :)

I sangat suka video pasangan lagi satu yang maen baling2 cat
 Nak share tapi takde plak video die kat web CST.
Kalau rajin, pegi tengok kat FB CST Production, video nie

Eh korang, CST buat contest baru tau.
Kepada B2B yang ada idea kretif nak buat video korang boleh checkidaut kat SINI
Try lah mane tahu ade rezeki korang!
Just share korang punya love story, mesti true love story okeh!
(Kalau tipu Tuhan marah tau! :p)
Kalau I tbe2 nak join aci tak? HAHA. tamak.
Orang tamak selalu untung kan? kan?
Cepat, cepat pegi join!




BisikChenta: Love Story? Auuww, mak segan nak share la! ;p

7 comments:

  1. CST mmg best!!!
    rugi xamik ngan dorang huhuhu lambat sudah...

    ReplyDelete
  2. huhu.. i pon sedey tak de STD...!!! u ade jugak pre-wedding.. i langsung tak sempat..!! sadis bertambah....~ngeee

    ReplyDelete
  3. sis Farah
    ~ cuba ar try masuk contest! mane tau rejeki perantin :)

    sis Yanie
    ~ comel kan? sweet jer :)

    sis aty
    ~ hehe. i pre-wedding dapat free sebab masuk contest! :D
    takpe yang! try la masuk contest, mane tau rezeki awak ke! :)

    ReplyDelete
  4. saye yg perasan true love story akan pergi jenguk tempat contest hihi

    ReplyDelete
  5. sis Pia
    ~ sgt schweet!

    sis BaHa
    ~ cepat jenguk! :)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...