Monday, November 22, 2010

Friends: Heed & Asri Wedding @ Seremban

Salam semua.
Hujung minggu ini sangat penat. Musim cuti = musim kawen & musim budak2 berkhatan.
Anak2 buah encik so-army sudah selamat berkhatan Ahad, semalam.
Selamat membesar semua anak2 buah mami & mamu :)
 


Jadilah anak yg soleh dan berbakti kepada ibu bapa kamu.
Juga muslim yang taat pada agama, Insyallah.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Okey, itu selingan. Dan selepas selesai majlis khatan tersebut, 
I dan encik so-army rushing balik.
Nak kejar wedding Heed & Asri di Seremban.
Semalamnya (Sabtu) tak dapat datang Heed & Asri nikah.
Walaupun Heed memang jemput,
Dan Asri ade SMS encik so-army, nak kami jadi rombongan pihak sebelah lelaki.
Sorry Asri & Heed, kami ada jemputan wedding di Muar,
Plus sibuk dengan persiapan kenduri khatan tue, 
So tak dapat la nak tolong.
Tapi kami datang jugak kan reception belah Heed? :)
 
I sampai dalam kul3 lebih. Katering dah kemas 4 khemah.
Nasib baik la tak bungkus semua lagi.
Cik belle kate dia dah sampai & makan, 
I puas jugak teleng2 kepala nak carik dia, tapi tak jumpa.
Rupanya dah masuk dalam rumah.
I makan dulu, bajet sempat nak kejar Belle, tapi tak sempat jugak. :(

Some pictures to share with u alls. Yang tak dapat datang,
silalah jamu mata okeh!



Heed's Solemnization Dais: "Euphoric of Heed" by Theme of Que Rafael
*picture credit to: Que Rafael*



Heed's Reception Dais: "Sakura Amore" by Theme of Que Rafael
*picture credit to: Que Rafael*
 
OHH MY GOD! Wedding Heed & Asri sangat cantek! berdrooling2 mata I tengok!
Que Rafael & team really did a very good job! :)

Meja makan beradap & the canopy view! :) Sangat sweet & suci je kaler putih!
Tepuk tangan lagi untuk Que Rafael.
Makan sedap! Serious~ Laki I tambah 2kali okeh!
 And Heed sangat gojessssssssss.
Make-up by Sue Cantik.
Dress by Sharifah Kirana.
  Itu dia OP: Daniel Zain. Terbaik!
Videographer: Sabirin Mohamed from Dosh Production :)
*Heed betulkan kalau aku salah okeh!*

Dan ini pula doorgifts.


Heed, aku takde niat nak amik lebih. 
Aku dah dapat masa makan, tapi mase nak balik, mak kau suruh amik lagi 2. HEHE.
 
Mase untuk posing dengan perantin.


Belle, ngape kau balik awal?
Zara, sorry, I tak baca msg u kat FB. hukhuk.
 
Tak boleh nak hover sangat sebab geng bloggers takde. Hihihi.
Ohh. itu dia opismate encik so-army.
Sabri & kak Ekma.
(p/s: Heed kau dan Asri tinggi sgt! Sama padan!)



Okeh, kate tak nak overrr kan?
 
Sudah2. Okey, kami di halau balik oleh Asri sebab dia kata nak ehem2. HAHA.
Okeh, babai Asri & Heed. 
Selamat Pengantin Baru!
Semoga bahagia ke akhir hayat!
Muahhhhhhhkkkss! *hugs*
Jumpa di KL Reception okeh! :D
Tak sabar!! Mesti super gojessssss!!
 


Asri, kau jaga Heed elok2. Kalau tak, aku suruh Zahir tak ajak kau sembayang Jumaat same2 lagi. Takleh kau ngumpat2 lagi!
Heed, jadi isteri yang baik okey. Garang2 tue okey je, lagi2 kalau Asri nakal2 tak dengar cakap! :D Take care sayang :)


BisikChenta: Musim kawen, makan free. Ahh! Pening pulak makan banyak2!

16 comments:

  1. oohh mmyy.. chanteknya pelamin nikah heed.. sgt sookkaa dgn bantal2 yg banyak itu.. ;p

    ReplyDelete
  2. qish..sapa tailor baju sanding heed yeh??lawa laaaa

    ReplyDelete
  3. Sis syaz
    ~ cantek kan? i suka pokok sakura tue :D blink2 lagi!

    Sis Elya
    ~ Sharifah kirana la. aku ade tulis kan? HAHA. lawa kan!?

    sis Pia
    ~ huhu. saya yg kat situ sgt teruja tengok wedding dia :)

    ReplyDelete
  4. ni kina ni..hehe..cantiknye..suke2..
    hehe..comel je u posing macam tu..take care mom-to-be

    ReplyDelete
  5. qis: haip2, awal2 pregnen ni jgn lasak2 sgt.

    santek nye perantin & pelamin. =)

    ReplyDelete
  6. cantiknya !!!! unik wedding daisyer :D

    ReplyDelete
  7. setuju! Meja makan beradap ngan canopy..Sangat cantik..putih nampak bersih dan suvi..huhu..

    pengantin cantik ngan yg berposing baju kuning 2 pun cantik..:)

    ReplyDelete
  8. bestnye!!!!
    cantek baju heed.
    die sangat gojes :D

    ReplyDelete
  9. sis Lisa
    ~ i pun drooling gile masa tgok pelamin dia :)

    sis ain @ dak pink
    ~ okeh2. manade lasak la. posing over je :)

    sis nora @ anaztasia
    ~ yes. uniq-looo :) para2 bunga sakura gitu!

    ReplyDelete
  10. sis kina
    ~ sorry tertinggal nak reply komen u. HEHE. alamak, itu posing bukan comel, itu over. tapi heed cakap dia suka, takpelah :)

    sis fikaryna
    ~ yes, seriously, nampak sgt cool & suci jer :) nampak luas juga! baju kuning cantik? mekasih. nah amok singgit! :D

    sis Lynda
    ~ yes babe. Heed gojes gila. bape kali aku cam pegang2 jakun dgn baju die :)

    ReplyDelete
  11. ala..i pun pegi. xjumpe pulak u time ni kan :( kalau x leh kenal2..huhu

    ReplyDelete
  12. uihhh...sgt cantik!!...mcm kayangan pun ada kan...cantik!

    ReplyDelete
  13. makcik over ar posing.. hee~
    cantik gilor ar wedding dia.. suke!!

    ReplyDelete
  14. babe, thank youlah sebab review wedding aku. aku still tak tahu nak review ape..patotlah org dah kahwin semua malas tulis blog

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...