Thursday, November 18, 2010

Pregnancy: Diary Rasmi Lil' Chenta

Salam, hye all.
Rasa tenang tak tengok layout baru I?
U alls tak suka takpe, janji I suke tengok kaler biru!
Sejuk je mato mandang aiih :)
Ada jugak sket2 element pink. Sweet gitu.

Saja je I tukar layout, saja nak ubah mood.
Mulai hari ini, blog ini juga akan menjadi Diary Rasmi Lil' Chenta!
Ermm, rasa nak keep every moments sepanjang pregnant nie.
InsyaAllah, ini akan menjadi kenangan berharga untuk I, encik so-army dan baby yang bakal lahir.


Dear Baby B,
Mama dah buatkan List Keperluan untuk kamu okeh. U take care inside there! :)

 *image source: Mr Google*

BisikChenta: Gigih membuat list untuk baby! :)

12 comments:

  1. ya Allah aqiesh dah pegnen

    tahniah dear,xoxo

    ReplyDelete
  2. sis Pia
    ~ yes, i am, Alhamdulillah :) thanks kak Pia.

    ReplyDelete
  3. sweet je layout ni..,psstt..**cmne nk cri layout yg santek2 cmni ek??de x url??plzz....:)

    ReplyDelete
  4. i suke gile layour baru color biru ni(kate gile biru kan) sbb tenang je.ahhh suke suke.

    ReplyDelete
  5. sis Farah
    ~ HEHE. sweet kan? :)

    sis Qah
    ~ ape yg tak sabar dear? :) i doakn u juga cepat dapat baby ok. insyallah!

    sis dak pink @ ain
    ~ suwit like coklet! :) tengs dear!

    ReplyDelete
  6. sis deanna
    ~ alamak, i pun tak ingat URL, main type je. jumpa, berkenan, terus download. nanti i carik balik yer url :)

    sis Lisa
    ~ HAHA. sah u memang gila biru! i suka sebab kaler dia coooooool! :)

    ReplyDelete
  7. qishh!!!tak terlambat kan akunk ucapkan tahniah...hihih...
    akhirnya kann..congrats tau..jaga elok2 kandungn tu :)

    ReplyDelete
  8. sis elya
    ~ thanks babe! :) insyallah aku jaga elok2. pasni gi wedding bloggers tak leh lasak2 laaa :)

    ReplyDelete
  9. weii....qishhh!!!!!!!!!...aku ketinggalan zaman nih...ko dah preggy??!!!..OMG!!!...tumpang suke!!!!!!!...meh la jumpa aku..peluk2 aku..bg bjangkit sket...huuu..

    doakan aku jugak ek qish...:-)...excited tau bila bc ni...

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...