Wednesday, November 10, 2010

Wedding: Buttons-Bouquet Ideas

Salam. Lamanya tak update belog nie. 
Lately terlalu busy. Macam2 benda nak kena settle.
Tahun lepas, waktu2 gini tengah gelabah nak final exam + wedding preparation!
Tahun nie, thesis la, wedding kawan2, balik Melaka la, family event la.
Pfffttt! Mood nak type entry pon belom ade.
Just blogwalking je hari2.
Nama nak update entry baru takdo!

Tapi kan, minggu lepas kan, I terjumpa benda nie.
Terus save dalam folder.

 
Button-Bouquet! :) 
Awesome!!
Sangat chumell okeh. I jatoh chenta!
 Walaupon dah kawen, tapi feelin nak buat preparation kadang2 masih ada.
Kadang2 rasa rindu je ngan moment itu! :)

 Sila lihat lagi, cantek2 semuanya.
Eh, tak silap I, Moose ade DIY sendiri kot hand-bouquet dia guna buttons nie!
Moose, kau tolong la share nanti yer! :)



Yang ni buttons version Pomander Ball :)
Sweet jer.


Details, details. Oh, nampak agak mudah di situ! ;p

 I soooka, sookaa! sebab ade oren! :)

 Ada element felt di situ! :) Cantek juga!

Eheemm. tiba2 I rase mahu DIY jugak!
Buat hiasan di bilik perantin, atau nak bagi kepada B2B.
Ada sesiapa mahu?? HAHA. Kalau cantek boleh la bagi.
Kalau tak chantek, simpan sendiri sajo!
Macam menarik jer. Jatoh chenta lalala~
Baiklah mahu pegi cari buttons sekarang!! :)






BisikChenta: Pahh, butang baju aku mana Pah? ;p

9 comments:

  1. wow!!superb!

    kikih...dah buat pomander bang..jgn marah haa

    ReplyDelete
  2. qishh..aku mahuu!!akuu mahuu bender2 yg freee ni...hahaha.....

    ReplyDelete
  3. cantik, hokeh!!!saya nk !smbil angkat tngan tinggi2!hhehehehe(~blush`)

    ReplyDelete
  4. interesting idea..
    extra ordinary nieh.. i like
    tulaa rindu saat gigih buat prep kawen dulu.. ^^

    ReplyDelete
  5. WOW! ni lain dari yg lain. nape la lambat hapdet? kalau tak, leh aku diy. haish :(

    p.s// esok kite dating?

    ReplyDelete
  6. sis Pia
    ~ HAHA. matila kalau laki saye bising cari butang baju, pastu dah buat pomander!!

    sis Elya
    ~ sape tak mau bende free kan? HAHA. nantilah. bila aku dah siapkan aku letak kat sini! :)

    ReplyDelete
  7. sis Dita
    ~ cantek kan? mahu jugak! okeh. nanti dah siap i publish. korang rebut lah!

    sis Atiqah
    ~ yess. extraordinary dan sgt sweet! :) rindu nak buat preparation >,<

    sis Lynda
    ~ Mek, sempat je lagi ko nak DIY. tak susah pon mek! ;p
    esok dating okey! Set! Nanti text aku ok!

    ReplyDelete
  8. sangat chantek!!! kalu u buat utk hadiah kawen, musti jd tumpuan encik2 OP n OV! huhu...

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...