Monday, September 7, 2009

Photoshoot: Night Outdoor Pre-wedding @ Bukit Bintang

Yeehhaaaa...Gambar dah di upload oleh Kak Kay..
Aku amik pict nie dari facebook Kamalia Kamal..

***********
Sedikit review:

Aku n Encik ChentaHati menang contest yg dianjurkan oleh thephotolicious.com
Hadiahnye ialah FREE outdoor pre-wedding shooting selama sejam kat mane2 lokasi pilihan kami..
Jadi, kami dengan suggestion drpd Kak Kay telah memilih Bukit Bintang..
Tema baju jangan dipersoalkan kerana sepatutnye shooting pada malam Selasa, tetapi tibe2 Kak Kay call ajak shooting malam Sabtu..Kul 12.30malam okey!! Aku dapat call kul 9malam..
Mane tak kelam kabutnye cari baju, dah la aku baru balik kelas..
Terus call encik tunang n die pon menggelabah bersiap & amik aku..
Main amik je ape yg ade kat umah time tue..
Aiiiyoooo!!

Thanks & kredit to Kak Kay, suaminye, adiknye-Anis & sape sorang lagi, juga encik Dean n the gang yg tak sempat nak borak2 ngan diorang!
Memang kecoh la Bukit Bintang tue ngan kitorang yg bergambar mcam hape ntah,siap dancing2 lagi kat tengah2 tue..Penat tapi enjoyyyyy it!!
Ramai gile org tegur, lantak la, bukan sedara mara aku pon..
Aku tak kenal diorang, diorang tak kenal aku..
Selamba sudehhh.. =p

Ape2pon, layan ar gambar2 nie..

**The best pict n I loved it so much**

**Kat junction Bukit Bintang**

**Nakal yer die nie...Meh sini tarik telinga!** =)

**Aku rase gambar nie cam ade tak kene tapi tak tau ape...**

**Dancing2 kat Pavillion**
(terangkat2 skirt aku!! Nasib pakai sluar kat dalam!)

**Shhhhh..Pss,I Love U!**

**Berasmardana di malam hari..** ;p

BisikChenta: Tak sabar tunggu full-photo siap..Banyak lagi takde nie..Gambar baring2 takde lagi! Hikhik...

9 comments:

  1. wah bestnya photoshoot kat pavillion

    ReplyDelete
  2. waaa.. bestnye dapat bergambar bersama cam gitu.. hee~

    ReplyDelete
  3. Peri PIA | Haha..mmg beshh!! Lagi best, amik gambar secepat yg boleh sbb pak guard die dah menjeling macam kitorg foreigner xde permit!

    ReplyDelete
  4. Qa| best...try la b4 wedding kamu nanti!

    ReplyDelete
  5. amboi dik..posing sakan yer..i like the 1st pic..nmpk mahal pic tu..then pic u cam dancing2 tu...

    ReplyDelete
  6. oh my...lense2 yg dia gune and all the angle....just love it....:).. i love the last pict...sgt kreatif:)...

    btw..hye hye...am sue:)

    ReplyDelete
  7. sis ChumeLL

    yess...Suke pict yg 1st tue..dengan skirt yg ala2 kembang manje gitu..
    =)

    dancing2 tue banyak fenin..tapi enjoy!!

    ReplyDelete
  8. suezensuzanna

    yupss..all the angle n lens sgt beshh!!

    plus model2 nye juge besstttt...hikhik.. =)

    thanks anyway!

    ReplyDelete
  9. wah...pre wed free..mmg best..aku buat sendiri je pre wed..kiki

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...