Friday, September 4, 2009

Photoshoot: Outdoor Pre-weeding Ideas




" Malam..terdengar sepantun lagu..Irama di malam syahdu..Gaya nada rindu.."
Takde kene mengena dgn lagu di atas g dipopularkan oleh kumpulan SHADES!

====================

Aku sedang mencari idea..Oh, idea! Idea! Mane ko??? Besembunyi bawah selimut? Berselindung dibalik kueh teow kerang? Atau bermain baa-chakk di balik pokok mangga depan umah aku?

Haha..Idea yg aku cari ialah tempat nak buat outdoor photoshoot MALAM hari..Ulang suara MALAM!! Aku nak wat tempat yg banyak sket lelampu n byk sket kekereta..Baru nampak LIVE.LIFE.LAUGH..Ehh macam kenal itu motto... =)

Sebenarnye, aku dapat free outdoor sebab masuk contest "Kakak Photograper" yg very the friendly laa..Kak Kay dari thePHOTOLICIOUS..Aku gatal2 je masuk sbb nampak iklan die kat FB..Tak silap aku, contest die bertajuk "Describe thePHOTOLICIOUS in 3words"..Aku pon tak ingat ape aku bagi jawapan..Seconfidentnye aku menjawab n hantar je mase diorg bukak booth kat MidValley on July! Tapi dah shortlisted among 500 yg join, aku top 10, kire bleh tahan la kan power aku mengayat!! ;p

Gambar2 diorang maveles wa cakap luuu..Sape2 yg nak kawen n blom ade photographer, jangan segan silu la pegi blog diorang nie.. (Chehh..promote2..Kak Kay, nanti amik pict kitowang byak2 ekk.. ;p) Bydewey, Minat sgt ngan "mata-ikan" Kak Kay n the team!! =)

So,any idea guys??? Dalam kepala aku ade beberapa tempat, tapi nak gak idea korang mane tau ade yg tak penah aku terpikir ke kan! Lagi satu, baju ape n tema ape la aku nak wat nie.. Ala2 kampung dah pnah wat..Ala2 R&B dah pnah wat..Hurmmm..ape ekkk?? Sila2 bagi pendapat anda! Tapi area KL je ahh..Jangan la plak gegatal nak suruh aku pi Melaka memalam weekdays! Mampus Kak Kay ngamuk jap gi!! huhu..IDEA Plizz... =) Tq guys!

Lokasi:
1.Bukit Bintang
2.Dataran Merdeka
3.Central Market
4.KLCC (bleh ke amik gmbar kat KLCC?)

Tema:
1.Retro...(uhh..main sebooott jer)
2.Checkered
3.Putih suciiiyyy


(Photo: Pinjam dari Kak Kamalia Kamal juga.. thephotolicious.com)
====================

BisikChenta: Kalo dapat free shoot mase kawen kan best... ;p Eceehh..bagi sket nak lebey!

2 comments:

  1. klcc pun okie juga dear.. hee~
    tema putih... sangat cantik..

    jadikan kenangan sebelum korang bernikah.. dari belum muhrim ke sah sebagai suami isteri sangat sentimental kan..

    ReplyDelete
  2. haah..
    terpikir jugak mende yg same =)
    tapi takut kene halau ngan pak guard klcc sbb citu kan tak leh amik gmbar suke2 hati.. =p

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...