Saturday, September 19, 2009

Raya2009: Selamat Hari Raya!

Entry pantassss...
Aku sekarang berada di kampung halaman kat Batu Pahat, Johor..

Baru lepas main mercun dgn sepupu2 n jiran2 kat sini..
Ohh..tidah lupe, meriam tanah turun temurun hasil buatan sepupuku..

Dikesempatan yg ade,
Maaf aku pohon atas segala silap salah serta keterlanjuran kata & perbuatan..
Kepada pembaca2 dan kenalan2 maya-ku, maaf andainya kata2 dan tulisan aku dlm entry2 blog aku nie buat korang terasa + menyampah + sakit ati..Ampun ku pohon!

Kepada semua rakan2 ku tak kira siapapun korang, kat mane pon korang berada, aku doakan kesejahteraan dan kegembiraan korang di lebaran ini..
Semoga Syawal kali ini membawa sejuta kemanisan buat semua!

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir Batin!


Ikhlas:
Balkidz Hunny
-Kg Linau, Bukit Pasir, Batu Pahat, Johor-

BisikChenta: Syawal terakhir yg aku rase syahdu sbb Syawal terakhir sbelom bergelar isteri =)

2 comments:

  1. selamat hari raya sister:)
    i dah kat spore.2nd day raya i dah kena balik..sampai2 jer slmt ada my atuk;s fren dtg amik n bawak i pegi beraya kat spore pulak..hehe

    di kesempatan ni, i nak mintak maap zahir batin ngn u..halalkan mana yg terlebih n terkurang ye..

    take care

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya aidilfitri,mohon maaf jika ade sala silap dan terkasar bahasa.

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...