Wednesday, September 16, 2009

StudentsLife: Elaun TPM, makcik kayoooo!

Yahooo.....Makcik kayoooooo!!
Oppss..Nada riak..Tak baik.. (tarik balik...:D)

Alhamdulillah...
Elaun TPM aku dah masuk..
Hambik ko segedebuk die bagi..Tak penah plak dlm bank aku ade duit byk tue..
Adela..tapi maksud aku, duit yg org masukkan segedebuk byk tue..Slalu dah kumpul lame baru dapat kot!
(Jumlah tak leh dinyatakan di sini atas sbb2 keselamatan ;p)


Yahooo...leh shopping raye!
Ermm..xdela shopping sgt pun..(haha..boleh caye ke ko nie Balqiz?)
Pagi2 aku dah dok tekan2 CIMBClicks!
Pastue..tgok je duit dr RM 80 jadi RM xxxxx terus call Mama aku..Kukhabarkan berita gembira padanya! Harussss....
Then siap amik gambar transaction History, MMS kat ChentaHati.. (ciss..punyela heppy!)

Hehe..adik aku xde klas hr nie..
Nak ajak die gi shopping raye la kat JUSCO Bukit Raja jap lagi..
Sekali sekala pe salahnye kan??
Bukan luak pon, adik aku sorang je..

Yg selebihnye, nak beli brg sket2..
Then yg lain nak simpan tuk kawen!!
Walllaweeyyyyyy!!
Yabedddaaaabedddoooooo!!


Aku seronok sgt tak terkata..
Jadi cukup stakat ini okey! =)
Syukur Alhamdulillah atas rejeki yg Allah kurniakan untuk aku tahun nie..
InsyaAllah, aku tak lupa yg memerlukan.. =)

BisikChenta: Rezeki sepupu2 & anak2 buah laa raye tahun nie..

5 comments:

  1. mcm byk je rm tu?
    keh3.

    nak duit raye!

    :P

    ReplyDelete
  2. itu rejeki ko nak kawin tu bal...
    simpan simpan

    ReplyDelete
  3. Kak U: huuhuu..akk patutnye bg kite! =p duit ni simpan wat kawen lorr~ Enjoy2 sket jer..

    Dayah: Haah..Alhamdulillah..mmg byak aku nak gune tuk kawen nie pon..

    chentaMAYA: huhu..raye yg tak bape raye sgt pon..keje melambak n plus dah nak dekat kawen..terlalu byk bende utk disetelkan! =)

    ReplyDelete
  4. waaa.. rmxxxxx tu..?!!! banyak nyee..
    haruslah berbahgia ye dear..
    mesej yang last sekali tu cam best je bacaaa.. heheh

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...