Sunday, August 7, 2011

# Love: Permaisuriku!

Salam :)
* Maaf entry ini tidak bermanfaat, sila abaikan *

Entry gedik sebab tiba-tiba suka dengar lagu nie 
Permaisuriku by Jay Jay di mana Joe Jambul. HAHA.

KALAULAH..
encik so-army I nyanyi time karaoke ke, sumpah cair!
.
.
.
.
.
.

Tika renungi malamku
Bersama tirai perindu
Potret permaisuriku

Lenamu didakapanku
Inginku belai rambutmu
Saat malam-malammu

Walau kembara ku meredah alam maya
Kan ku pertahan garis cinta kita

Oh..Ku hancur dikala tak bersama
Kau yang ku cinta
Impi rinduku disaat mesra
Oh kasih

Oh..Terbina rona kota bahgia
Permata dijiwa
Oh kernamu

Lautan duri ku tempuh
Demi sucinya cintamu
Tak ku hiraukan waktu

Ampunkan kesalahanku
Ku pinjam raut wajahmu
Hanya kau yang kurindu
.
.
.

Kesahnya, si husben I tue takde manelah nak layan feeling2 nie.
Dari zaman berchenta, tunang, kawen, dah ada anak,
Dia takdelah nak romantik2 nak seprised2,
Mampus tak layan, tebiat katanya!
Nak cakap "sayang" pon payah
Mahal kekdahnya. Hush!
Tapi of cos lah I tau dia sayang I. 
Kan ling kan? Manisnya kurma itu? HAHA

Tapi....
Macam tak sangka pulak,
Tetiba semalam ada plak yang post video lagu ni kat wall FB.



Syahdu okey! T_T
Bukan senang laki aku nak buat camnie? Hambek kau!
Makanya, dari petang semalam sampai pagi ni dok ulang lagu nie je.
Kalau Batrisya boleh cakap mesti dia suruh berenti dok shuffle lagu nie je.
Penah dengar pompuan gile meroyan time pantang?
Haa, I tengah meroyan la nie, meroyan dengar lagu! :p

Terima kasih encik so-army kerana mendedikasikan lagu ini.
Kamu rindu, saya lagi rinduuu!

Okey, nak sambung layan feeling.
Next, Cinta teragung!
Sekian, terima kasih.


 BisikChenta: Yang nak kawen boleh masukkan lagu nie dalam wedding song list! :)

4 comments:

  1. eh..abg shah gitu eh?ingatkan abg shah jenis romantik2 gitu kan..xcayo tetibe heh!kih2..

    ReplyDelete
  2. aku cinta...aku rindu....walau berjauhan ku tahu hatimu...

    ReplyDelete
  3. Selamat berpantang!!! Bagus dan rajinnya.. sungguh tradisional.. Tahniah atas kelahiran yang comel itu

    Berkenaan soklan pasal ESP-Energizing Soy Protein Shaklee tu, tak ada trial pack. memang dalam canister sahaja, rm130 termasuk pos. Bagus untuk tenaga berpanjangan, rasa kenyang dan bagus untuk kulit ibu dan bayi, juga pembinaan tubuh bayi.

    Dah tengok majalah PA&Ma ogos??? Awak menang gambar papa mama romantik tu!!! Gambar yang pegang bantal love.. wow.. i likee.. TAHNIAH ya!!

    Shaklee pun ada vitamin yang sesuai untuk berpantang.

    Set C RM100
    40 biji B Complex, Vitamin C, Zink dan Vitalea. More info here

    Add on rm10 untuk alfalfa untuk buang angin, pelawasan dan milk booster.

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...