Tuesday, June 1, 2010

Friends: Girls 5B SMKAJ Outing

Weekend lepas sehari selepas I balik dari Bali, I join outing girl’s classmate :) Oh course full strength sebab kelas I dulu ade 5 orang je gadis yang ayu macam perempuan melayu terakhir. Hahaha.. I rase last I jumpe they all mase wedding one of our classmate Amirul Faizi.
Lokasi pertemuan kami ialah Times Square! Puan Natrah hadir bersama suaminye Encik Zam. Die sempat lagi berfish-spa sebab die org paling awal sampai. Janji pukul 3 okey! I dengan encik so-army la kan, kami datang selepas menghadiri kenduri kawen officemate necik so-army, Sabri & Ekma. Cik Sueza yg masih single (if I’m not mistaken la..) orang kedua hadir sebelum I.
Aktiviti dimulai dengan sessi membaling bowling ke longkang. Disebabkan mase tue tak cukup korum lagi, hanya kami bertiga, so, we all proceed dengan main bowling dulu.

P5310004
( me, sue & atah ~ start to bowl!)

View outing1

Lepas start 3-4 balingan, Cik Ruwaida yg kecil molek datang! Ohh..suprisingly Cik Ummu Fadhilah the last person yg sampai! Dan die bertemankan jejaka pilihan hatinya bernama Encik Syed Sigaragar saudagar barang purba! :p

P5310020  (akhirnya cukup berlima! 5 Bestarian girls!)
Next..Kami pegi menkaraokekan diri di News KTV Imbi Plaza. Sessi gossip menggossip pun bermula la time nie. Hmm.. Tapi memang enjoy la. Nyanyi ke laut pun takpe, janji enjoy! Paling best nyanyi lagu2 zaman skolah dulu of course BSB, Britney, Alicia Keys :)

View outing2


(sessi melalak..!)

Siyesly, really enjoy it! Walaupun I ngan encik so-army still penat lagi sebab baru balik dr Bali tp kitorang enjoy je, especially sebab I dapat jumpe kengkawan lama! :) Sangat rindu zaman sekolah dulu bersama mereka ini. Kelas I ade 5 orang je pompuan, so haruslah kami nie close to each other. Now, masing2 dah ade kerjaya masing2, life masing2 but I hope we can still hang-out, gossiping & lepaking together2. Siyesly, walopun masing2 dah keje jauh, dah ade life sendiri, tapi mereka tetap I ingat sampai bile2 okey. Mereka adalah kawan yg patut dimiliki :) I love u all Diela, Sueza, Atah & Eda! Friends forever!

P5310021
BisikChenta: I suke gile lagu  Graduation – Vitamin C..Sangat touching!

2 comments:

  1. Memori,indah nya memori zaman sekolah kan

    ReplyDelete
  2. sis PiA
    ~ yess..sangat indah utk dikenang! zaman nakal2..oh pleaseee..kalo dapat putar balik masa!

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...