Friday, June 25, 2010

Wedding: Table Number Ideas

Hye all..sekali lagi, I jadi suke search picture2 pasal wedding deco nie. Macam terpikir nak bukak company sendiri. Berangan lagik! Okey, kali ini, mari kita cuci mata dengan salah satu benda yang I rase penting kot utk mereka2 buat RSVP jemputan. Table Numbers! I rase ia adalah a part of centerpiece kot~ Kalaulah wedding kat dewan, by reservation, mesti kool kalo dapat buat table  numbers nie.


 ---♥ Table Numbers Kategori : Simple & Biasa dilihat! ♥---

Simple-Table-Numbers

Simple-Table-Numbers-Card
Simple-Table-Numbers-Flower

* last pict nie macam sgt cute..flower tu boleh tukar ngan butterfly ke, crown ke, pict katun perantin ke, tepak sireh ke :p **

  -----♥ Table Numbers Kategori : So sweet! ♥-----

Simple-Table-Numbers

Picture-Table-Numbers

Chalk-Table-Numbers

High Stand-Table-Numbers

tablenumbers-Picture Bridegroom
 
Vintage-Table-Numbers

Table numbers with centerpiece
* ohh..santeekk..santekkk..gile meroyan tengok gambar2 nie semua! **
 
  -----♥ Table Numbers Kategori : D.I.Y! ♥-----

DIY Table numbers - Jar

DIY Table numbers - Spray Bottles
* I heart this! :) Pas spray nie, letak air, letak bunga rose, carnation, sebatang setiap botol..superbbb!! *
    
DIY Table numbers - RecycleDIY Table numbers - SpiceJar

DIY Table numbers - Bottles 
  DIY Table numbers - Bottles
* macam botol minyak urut! haha..lepas ni bleh recycle, jadikan centerpiece! :p *

DIY Table numbers - Pot

Source:
Mr Google

BisikChenta : Apa yang penting, kekretifan kan? :) Selamat mencuba! I rase macam nak cuba buat jugak..tapi tak tau nak bagi sape..hikhik..

5 comments:

  1. dear,semua cantik..i doakan u ok :)

    yg btl tu simple nice

    ReplyDelete
  2. waaa....sumenyr cantik....!! nak buat jugak.. tapi..kompem2 ayah i tak kasi nyer.. hahahaha~ buat kat meja pengantin jer lar..buLey?? huuhuhu...~

    ReplyDelete
  3. hi dear!
    first time reviewing ur blog.feel free to drop by n share some info on wed prep or any tips related eh!
    kumakikaeamelyn@bglospot.com
    im following u dear btw~
    kip in touch yahh! xx

    p/s: oh baiknya u sis!! dah kawen un still nak share pasal wed prep! bravo2!! =) thanks for sharing! mmuahh3!

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...