Monday, May 31, 2010

Business: Detox Foot Patch


Ini sticky-post! scroll bawah untuk new entry! :)


Tahukah??
Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai "jantung kedua" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan "rumah" kepada pelbagai jenis toksik.

Oleh itu, I nak suggest penggunaan detox nie. Kenapa I promote? Suka hati la I nak letak kat blog nie. Sebab encik so-army gigih jual DETOX nie sekarang. Kalau ade sesiapa nak boleh la contact I okey! :)

Foot detox nie siyesly bagus. Bukan nak promote sebab encik so-army jual, tapi memang ade effect yang bagus kepada badan. Of course la I cuba kan bleh kate tiap2 malam I pakai. Antara effect ketara yg I dan encik so-army alami ialah, bangun pagi sangat fresh dan bersemangat waja. Lepas tue, I ni jenis yang ade ruam2 sket kat belakang badan, lepas maintain pakai, I punye ruam2 tue dah kurang.. :) I like..

So, I share sket antara kelebihan Detox nie in general:
- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena & hilangkan penat
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki
- Membantu buah pinggang dan sistem limpa berfungsi untuk membersihan toksik
- Kurangkan masalah tegang otot
- Elakkan sembelit

Kalau ade sape2 pernah pakai yg K**OH****SU tue, effect die lebih kurang same je..Yang pasti ianya tak semahal tue la..Tak silap I yang K**OH****SU tue sepasang lebih kurang RM20. Yang nie sepasang RM2++ okey..haha..beza banyak kan?

Bahan2 yang terdapat dalam pad herba nie ialah seperti : Bamboo Vinegar + Wood Vinegar + Chitosan + Dokudami + Loquat Leaf + Vitamin C + Vegetable fiber + Tourmaline + Cornstarch + Dextrin

21052010270


21052010265
Yang ni dah siap bungkus2 ikut order dari customers. 
Penat gak la nak kire satu persatu ade 1000++ nak kene packing. Takpe support hubby sendiri :)

Cepat-cepat sesape nak order bleh contact I okey! PM leh.. Diskaun baeekk punye! :)

 BisikChenta: Malam nie kene hantar lagi 500++ kat customers! Yeayy! :)

5 comments:

  1. hehehe...
    dah cam kat opis aku.. sibuk pakai benda alah ni.. hehehe
    ko pakai ker?? ehhehe

    ReplyDelete
  2. keem..
    harus aku pakai hari2 dah laki aku yg jual..hikhik..

    ReplyDelete
  3. hi darling!

    Thanks coz sudi visit my blog! If you wanna any info about Bali.. you can just go here yeah!

    http://neenaanuar.blogspot.com/search/label/Bali

    So, enjoy your trip! :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. woooo!!!murahnya dik...nak..nak...nak..

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...