Thursday, June 17, 2010

Contest: Lompat Bintang!

Aiyyoooo…baru ade mase nak balas tag dari kengkawan. Oh sungguh lame gila tak buat tag-mentag nie. haha. Tag pertama yang I nak bayar utang adalah dari Cik Dayah @ biskut cokelat dalam tin. Contest dianjurkan oleh Cik Nina Aman. Contest lompatan terhebat!! Waaawwee.. Macam besh jer :p

happy jumping
|| Eh, maaf ini gambar hiasan ~ iklan Clean & Clear. Motif?? ||

-----♥ (re-post entry from cik Nina’s blog) ♥-----
Howdy to all.
Nak buat contest juga.
It's all about jumping = melompat.
Best kan?
Sebab saya tau ramai yang suka merakamkan gambar melompat (termasuklah saya).

Rules and regulations:
  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool. 
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower --> Nina Aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010
----------------♥**(the pict)**---------------

I tak banyak gambar lompat-lompat laa..Kenapalah Dayah tagged I? (Buat-buat muka tak paham) Macamlah tak tahu yang I pun same je macam cik dayah, simpan banyak gile gambar kat external + drive-D dan ntah bape banyak gambar lompat2 yang I ade dan sampai tak tahu mane letaknye gambar itu semua. Ohoho..Cari punye cari, jumpe yang paling latest je..Dolu2 punye, tak jumpe (Dayah, nampak sangat aku tak selalu amik gambar lompat2 dulu!) Jadi..ini adalah gambar yang I nak cuba try nasib :)

melompat lebih tinggi
|| Lokasi : Pantai Puteri, Melaka – Disember 2009 mase I lepas kawen ||

*Lihatlah anak-anak buah I yang heppy-go-lucky macam makciknya yang over kat belakang tue* Ohh, lupe nak cakap, kami family yang riang gembira, sporting + pastinya coollll :p sebab itu lompatan kami, lebih luar biasa daripada biasa!* Background pun cantek, gambar pun cool, so dah bleh la menang nie, kan? kan? * Ya-Allah perasannye! ;p
p.s : Cik Nina, cukup cool tak nie? Bleh la bagi la I can nak menang! :)

----------------♥**(tag it!)**---------------

Haha.. okey, I cari mangsa, sebab I dah kena. So, jom join contest ini kawan2 blogger!! Mana tau rezeki anak-anak..

dan sesiapa nak join contest ini. boleh klik SINI

----------------♥**(DONE!)**---------------

Okey..I memang super-degil, nak jugak nak letak dua gambar..
p/s lagi: Cik Nina, sila la consider untuk tengok dua2 gambar ok..hikhik.. :) 

pengantin lompat tinggi2|| Tasik Ampang Hilir – mase besday & hari kawen i.. ||

* ade 3 pengantin yang shoot kat tempat yang same mase nie. Tapi I tahu, I paling kool sebab I ade hubby dan kengkawan yang boleh lompat tinggi2 kelapa bali macam ini.. Gaya pengantin tak bleh blah, rockss sangat ke I mase nie? Buruk tul perangai pengantin pompuan cam I nie..hishh!! *

Sudah balkidz, kau kate tadi gambar lompat2 kau tak banyak??
-->Okey2 I tak bukak folder picture lagi dah <--

 BisikChenta: Nak ajar anak-anak amik gambar lompat2 jugak!

9 comments:

  1. Alamakkkk syg,saya tak pernah melompat semasa bergmbr..haruskah hihi :D

    ReplyDelete
  2. owhh no!! ni balas dendam nih. haha. (mana la aku nak cari gambar aku melompat nehh!)

    btw, thanks for tagging..

    ReplyDelete
  3. gambo pengatin pompuan sgt2 cool n rock bile lompat..cayalahhh...

    ReplyDelete
  4. lawan tauke nih!

    muahahaha!

    tiga2 gamba best! =D

    ReplyDelete
  5. sis PiA
    ~ ohh..takde ekk? xpe..gmbar org lain pun bleh..hubby ke? anak buah ke? adik beradik ke? :p

    sis Mrs Azhar
    ~ balas dendam yer?? hihi..jgn marah!

    ReplyDelete
  6. sis Miyoko
    ~ yaahh!! rawkksss :p

    sis Dayah
    ~ haha..ko tokey, aku boss tokey!! hikhik..nie gmbar yg latest2..yg dolu2 ntah mane..

    ReplyDelete
  7. oh..suke2 (= ish..ish...lawan tokey ni..nak korek lagi la picture lompat katak pulak..

    p/s: trillion of thanks for taking part..mari men'tag' kawan2!ngee~

    ReplyDelete
  8. sis Nina
    ~ haha..ni la pict yg i jumpe..nak korek2 yg lain, nanti lawan tokey besar plak..hihi..

    ReplyDelete
  9. hak3...akak tag k.pia, pastu dia tag soffya pulak..hua3
    nk melompat lh esk.hu

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...