Wednesday, July 8, 2009

StudentsLife: IELTS Test @ IDP Centre, Subang Jaya

++++++++++++
Aiyyakk..Entry kali ni takleh bebel byak sgt! Mahu menumpukan perhatian (cewwahh..konon!)
Seperti yg aku katakan kat entry Bahasa oh! Language..blogger-emoticon.blogspot.com
Hari nie aku ade satu exam speaking, IELTS..
Aku dah study malam tadi..Nie tgh study sket2 la
gi nie..Sebenarnye aku pon tak tau ape nak study! =)
Main bace je contoh2 speaking test dalam buku yg aku pinjam 2 hari lepas nie.. (ehh! aku pinjam buku?? Kagum2!)
Ntah ape aku nak merepek kjap lagi nie..Jangan die tanye soklan2 isu semasa sudah! Mati aku!
Manek Urai, H1N1 tu aku tau laa sket2..lately,aku jarang dah bace paper online! Malas ya Rabbi!
Yg pelik2 kang, berbelit lidah Jawa aku nie nak menjawab kang! Hahaha...
Okeylah..Mahu bersiap..Test aku start kul 1.30ptg..Kene ade di IDP Centre, SS15 Subang Jaya lebih kurang 1okolok!
Doakan aku berjaya oke! Sekurang2nye Band StudentsLife: 5 la..harap2 lepas.. ;p
blogger-emoticon.blogspot.com
++++++++++++
BisikChenta: Nak hujan nie..Harap2 mase aku gerak tak kene hujan nanti!

2 comments:

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...