Friday, July 31, 2009

Contest: Photo Paling Cun (Cun ke?)

Lame jugak tak hapdate blog personal nie..sebok ngan blog bizz jer.. ;p Alhamdulillah..dapat sambutan yg m'galakkan dr kengkawan n org2 yg drop by! Sgt enjoy doin diz bizz sbb kene ngan minat aku! haha..SHOPPINGGG!! =)

Tadi blogwalking kat blog orang lain..tetibe cam nampak best je contest nie..haha..satu lagi mende yg kene ngan minat aku BERGAMBAR!! Nak tau contest ape??KLIK SINI.. Name contest nie ialah = CONTEST PHOTO PALING CUN!!


'Create


Akak empunye nie sgt pandai lukis potret wooo..Kagum aku ngan hasil tangan die..Sgt real lol~ Sgt suke n rase cam nak tempah je potret family aku ngan die nanti.. =)


Cerita sket pasal contest nie, x susah pon, cari je gambar korang yg cun2 (assume je kite sume cun oke!) pastu send je kat email die..Pastu ade la kene letak sket detail..

Then tunggu la sampai die umumkan top 15! Mase tue, undi2 dari kengkawan n blogger2 sgat penting oke! (Macam undi AF plak ken..) Haha..Harap2 gmbar yg aku anta ade la yg sangkut... ;p (chett..ade hati jugak tue!) So, kalo la ade rezeki gmbar aku terpiih ke, korang tulung2 la undi ek..hehe.. (kalo dapat top 15 laa...)

Okey..till here..Nak sambung wat assignment..Sorry kpada Puan Aze sbb tak dapat teman scan Baby Ammar =) Tapi sgt cumel baby Ammar bile die tutup2 mate die takmau di kacau! hehe..

Aku share,salah satu pict yg aku anta utk contest tue! oke tak??


BisikChenta: Semalam ke Melaka tak sempat meronggeng, pegi dah petang..malam tido awal..Assignment tak sentuh..Now baru menggelabah tapir =)

2 comments:

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...