Friday, July 3, 2009

StudentsLife: IELTS Test demi TPM UiTM

Hai all..



Aku baru balik register IELTS (International English Language Testing System), kat IDP Subang!
Ekcelli, bende nie salah satu compulsary requirement yg aku kene attach utk Lecture Scheme yg aku apply..
Smalam ade briefing, hari ni terus register.. (semangat giler)
Bukan ape, selagi tak amik exam nie, selagi tue allowance tak dibayar n yuran semester nie kene hold..
Baik aku wat cepat memandangkan aku start klass next week..

Next week, Rabu - Speaking Test dann...Sabtu-Pen & Paper Test (Writing, Reading & Listening)..
Hoho..kelihatan seperti exam MUET oke!
Dan kelihatannye seperti aku kene pergi library INTEC jap lagi tuk pinjam buku nak study IELTS nie..
Dan lagi,aku haruss practice 'skeaping' English oke!
Hadoiii.. Study lagiiii..
Baiklah!
Berusaha untuk dapat band 5 dan ke atas oke! Sbb itu requirement!
blogger-emoticon.blogspot.com

Dan lagi, mulai hari ni aku kene start isi borang2 n agreement2 yg melambak..
Ade 2 buku setebal 40pages utk diisi oke! lol~
Yg pasal tue, aku hapdate later oke!

Berusaha untuk dapat band 5 dan ke atas oke! Sbb itu requirement!
Gud luck untuk diri aku dan juga utk bakal rakan sejawat aku : Elma & Khairi ;p


BisikChenta: Terpikir...nape nak kene amik English Test cam aku nak gi blaja n mengajar oversea plak!? Xpela..ikut je a requirement oke!

3 comments:

  1. gUd luck fer u darling!!
    dapatkan band 5 dan ke atas tau..

    ReplyDelete
  2. [atiqa]
    Tq laling...I'll try my best oke!

    [maziah]
    Yaahhh..Tq2!

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...