Wednesday, July 8, 2009

Lirik: Filem Gemerlapan by A-to-Z

Duhai blog! Tak tau nak story ape...Belum ade mood nak bercerita pasal speaking test aku ptg tadi..Jadi aku melayan video lagu2 lame di youtube..

Berbalik kepada tajuk..Aku teringat zaman sekolah menengah aku..Kenangan tue aku simpan sampai bile2..Cakap pasal kenangan,aku teringat antara lagu yg membangkitkan kenangan zaman skolah menengah dulu..Lagu daripada filem GEMERLAPAN nie agak popular la tyme tue..Aku tak sure la korang..Tapi,aku ingat,balik2 sekolah je aku mesti melepak kat umah kawan baik aku Ummu Fadhilah,pastu layan cite nie..Siap menghafal tarian grup Res2 yg nyanyi lagu Amelina tue..hahaha..Pastu aku ingat lagi Maya bwak lagu Matahari dalam filem nie..KU2 pun ade..Ape2pon,aku tampal je la video lagu nie...Layannnnn....


************
Kepadamu kucurahkan
Kepadamu kubuktikan
Segala yang kujanjikan
Dari Dulu dan Selamanya..

Biar Musim pun Berganti
Namun Aku Kan Kembali
Kepadamu Disisi
Bersama Lagi Hanya Kau Kusayangi..

Biar..Hari Berganti dan Pergi
Kerana..Kutahu Kau Kasihku

Hari Ini Kukembali
Dalam Alunan Mesra Sinar Pagi
Kugenggam Erat Tanganmu Kubawa Bersama
Ke Alam Realiti dan Fantasi...

************


5 comments:

  1. tetiba sis teringat lagu feminin grup...

    "kita bersama mengejar mimpi..."

    hehee..

    ReplyDelete
  2. |chentaMAYA|
    ditujukan utk org yg aku sayang..DULU,KINI SELAMANYA! =)

    |sis Misz|
    Haah..lagu2 dulu xdelah kick sgt!
    tapi mampu mnggamit memori!

    =)

    ReplyDelete
  3. Best Citer ni..lama aku cari baru la terjumpa VCDnya baru2 ni..Arwah Bob Kuman (Al-Fatihah..) sempai..pakai make-up solekan ala2 "The Crow" (Superhero pujaanku hehe)..
    Filem A.Razak Mohaideen yg paling best pd aku,yg lain2 tu kira hampeh laa..

    ReplyDelete
  4. Best Citer ni..lama aku cari baru la terjumpa VCDnya baru2 ni..Arwah Bob Kuman (Al-Fatihah..) sempoi..pakai make-up solekan ala2 "The Crow" (Superhero pujaanku hehe)..
    Filem A.Razak Mohaideen yg paling best pd aku,yg lain2 tu kira hampeh laa..

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...