Monday, July 6, 2009

StudentsLife: New Semester!

Mula dah...

Semester baru 'persekolahan' aku bermula hari nie..
Aku masih dalam mood malas n tak ready!
Cuti 2 bulan saaangatttt beeessstt..Asyik berFB, berBlog dan bermalas2an di rumah sambil konon2 buat preparation tuk Thesis aku! ;p
Huh...Malas nk start study balik (evey sem pon camnie la aku!)
Minggu ni dah start membusykan diri oke!
Kelas mungkin bermula hari ini (berharap agar tak mule lagi.. ;p)
blogger-emoticon.blogspot.com

*****

Untuk semester nie 4 subject yg akan aku ambil..

BSV 706: Facilities Planning & Management of the Building Fabric
BSV 707: Services & Environment Management
BSV 708: Computer Aided Facilities
BSV 09: Integrated Simulation Faciities Management Project

Kesemuanya berjumlah : 16 jam kredit oke!
Killer subject (sumber drpd senior2 lepas) : BSV 706 & BSV 709
Kelas pada setiap Isnin & Selasa.. (ringan sket..last sem klas hari2)
2 subject setiap hari bermula dr jam 5.30ptg smpai 11.30 malam.. (huhu..dah tak leh tgok tv dah mam2..huhu ;p)

*****

Oke! Walo camnepun aku tetap belaja oke!
Skarang je ckap malas..Dlam kelas aku rajin oke!
Hehe..tak caye tanye kawan kelas aku! Aku budak baik oke!
blogger-emoticon.blogspot.com

*****

Cukup di sini saje..Aku mahu bersiap utk ke kelas! Berusahalah Balkhiz!

blogger-emoticon.blogspot.com

BisikChenta: Konon2 mahu dapat Dekan lagi semester nie..Mampukah aku???

5 comments:

  1. alah~
    ko bley nyew!
    stdy kuat sket!
    hee~

    ReplyDelete
  2. sile blaja.zamanku udah berlalu.miahahaha ;p

    ReplyDelete
  3. hye sis~
    :)
    today baru berkesempatan nk go thru ur blog..n u'v such a nice blog dear..:)))

    akk study ktne?

    *gud luck*

    ReplyDelete
  4. |chentaMAYA|
    Huhu..yakin boleh! Baik..aku cube!

    |Pinkiss|
    Tidak malas..cume buat2 malas jer.. ;p

    |Aze-inche Isteri|
    Wahh...sungguh jeles ngan kamu!Takpe,tak lame lg zaman aku plak berlalu..

    |farra|
    Hye dear~
    Tq 4 droppng by!
    Stady kat UiTm jer.. =)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...