Thursday, August 2, 2012

# Baju Raya


Alkisah anak dara sorang ni.

Baru dapat baju raya dari babysitter dia. Rajin betul akak tu, jahit baju,buat kuih,jahit langsir. Aku tempah sehelai je baju Isya. Lagi 2 pasang akak ni bagi. Selamat duit. Haha.

Baju² lain ade yg aku recycle je. Ade baju yg baru sekali pakai. Baju oren yg buat shoot tu pun xpenah pakai lagi. Tu tak kira baju2 dia dapat masa birthday dan baju nenek dia beli. Hehe. Aku tinggal beli accesories je. Haha. Bunge2 atas kepala wajib okey! Trademark :-)

Baju mak? 3pasang. Ok tahun ni bleh la pakai baju berpesen2, tapi semua aku request nk buat zip tepi or tengah. Cakap pasal fesyen, aku konon berangan nak buat baju ala2 buttonmybuttons tu. Tapi musnah harapan bila auntie tu salah jahit. Da lah kain patut jadi baju dia buat kain. Dah aku tak sedondon dgn Isya & papa. Da lah baju lengan takde lining,pastu riben aku mintak besar dia buat secoet je. Geram,tapi aku pasrah je lah. Nanti tengok la ape2 aku leh tambah kat baju yg  plain itu.

Ok,aku nak supper jap sebab makan buka sket je tak berani makan banyak²,nak muntah. Oh yer perut aku belom nak baik sangat tapi demam aku dah ok.

Till then. Daa~ ♥♥

Published with Blogger-droid v2.0.4

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...