Thursday, May 17, 2012

# Khamis yang busy!

Hari ini super busy!

Kerana....

1. Esok aku akan ke Kedah. Ada tournament sukan staff. 8 hari. Yer, dah tentu tak bawak anak & laki. Aku tak tahulah camna nanti Isya tido malam rindukan aku, dan aku jugak rindukan dia dan papa!

2. Semua kerja aku perlu disiapkan hari ini kerana, lepas balik tournament on 24th, aku balik KL on 25th. Pastu sambung cuti sampai 4 June. Adik ipar aku kawen. Bunyi macam best je kan sebab cuti!

3. Packing barang nak pegi Kedah, dalam masa yang sama, packing jugak barang nak balik KL. Pening kepala!

Tapi dalam masa yang sama, sukaaaaaaa sebab album yang aku beli GROUPON voucher tu dah sampai!
Sampai last week dah. Tapi nak cakap suka sebab boleh bawak pegi tournament, hilangkan rasa rindu kat Isya  nanti :(

Aku sangat berpuas hati dengan end-product daripada wedoo nie. Walaupun, sebenarnya aku edit sendiri guna je template dia bagi macam kat SINI, tapi bagi aku sesuatu yang berbaloi kot! RM38, dapat album kertas glossy, well-printed dan special-made-with-love gitu! :)

Aku beli dua album nie, satu lagi tak siap printing lagi kot. Sebelum ada yang tanya, sapa nak boleh pegi LINK KAT GROUPON NIE. Sekarang kena pre-order. Tunggulah, kot-kot dia bukak lagi deal ke kan?



Good packaging :) 

Album cover

Matte album sleeve!
Siap ada Leaf-abstract lagi :)

What's inside? Budak ni punya muka jelah! ;p

...juga dengan nenek!

Rindu saat ni :) Itulah sebabnya kena dialbumkan!


Sayang kamu mucukkkkkkk!



Ok dah abis melalut.
Nak mintak maaf kalau ada tersilap salah. Eh, tiba je kan?
Ok, tak salah kan mintak maaf sesama insan.
K bai!

 BisikChenta : Aku dah hitam, benciiiii!

9 comments:

  1. lawaaaaanyaaaaaaa! buat book story gitu... suke! suke! suke!

    ReplyDelete
  2. Dah purchase tp x edit lg...malasnye...

    ReplyDelete
  3. Bestnya story book cenggitu.....nak buat jugaklah....murah pun murah..berbaloi....cantik...boleh la hilangkan rindu masa g kedah nnti...letak bawah bantal...hehe

    ReplyDelete
  4. berminat hokey ngan album 2!! uwaaa..dah itam jgak skang ni! Menciiiii..

    ReplyDelete
  5. Tataplah album tu nnt di Kedah naaa.

    Eh, sukan apa ea?
    Bukan sukan staf IPTA kan?

    ReplyDelete
  6. canteknyeeeeeee... nak gak...but aku xpandailah groupon2 ni...haih cer ajar cket cane nk beli..

    ReplyDelete
  7. aa etty..same lahh kite..tak pandai ediitt
    tp serious chantekk sgt..harga pon tak mahal..nak jugak plss!

    ReplyDelete
  8. tempting la pulak deal ni -_____-

    ReplyDelete
  9. smart gile! teringin gak nak beli groupon punye ni tp malas beno nak buat..haha..

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...