Friday, October 1, 2010

Bloggers: Wedding Nawal Ini Perempuan Jujur

Lame sket baru nak update story pasal wedding blogger(s). Macam berbalas2 tembakan pulak lepas sorang, sorang lagi update pasal wedding bloggers. Meriah nokkk! I like :)
So, here’s the story. Wedding pertama yang I pegi dalam bulan Syawal yg mulia ialah Wedding Aty & Fared! Tema adalah pinkish :p Nasib baik la I masters area Shah Alam, so umah Aty sgt senang dicari plus umah bakal kakak biras I kat area situ jugak :)

View wedding aty fared
The hantarans :)

IMG_9848
Indah pelaminan!

IMG_9872
Kek yang masih dara! opss..belom dipotong lagi :p

IMG_9863
I berbackgroundkan pelaminan ;p

IMG_9883
 
 IMG_9880
Masa untuk pulang…shohhh..

Dan seperti yang u alls baca dibelog, Acik, Lynda, Moose, Cik Belle, Zaila, Jaja, Eila, Asna, Farah, Atiqah dan semua yg datang Wedding Nawal si Perempuan Jujur & Daus, cerita I same saje. Tak payah ulang suara la yer?? Nanti bace je belog diorang! HAHA. Pemalas gile. Ampun!

I janji ngan Zaila, jumpa kat tol NPE, kul 6.30pm dan sgt cepat Zaila bersiap walaupun baru balik keje :) We all sampai dalam kul 7.10pm kat area umah Nawal. Ade misunderstood sket, Zaila ingat we all kumpul kat Petronas yg sama dgn geng2 lain yg diketuai Cik Lynda! Padahal, I dah bajet we all paling last sampai sebab plus jam dan Zaila & hubby balik kerja lewat so, tak bajet plak nak tunggu kat Petronas itu. Kesudahannya, kami juga antara yg awal tiba, tapi dok kat bawah je sebab tunggu Cik Lynda ketua rombongan :) Kalau I tahu Moose & Acik ade kat atas, I dah naik dulu dah :p

Bytheway, kami memilih khemah yang agak kebelakang dah jauh dari tempat cendol yg Cik Belle diamanahkan utk jaga tue :p Sebabnya, nak berborak n berposing sakan plus nak kecoh2 kat belakang tue :)
So, inilah gambar2 di hari kejadian :)

IMG_0027
MUA baru sampai nak mekap Cik Nawal :) Cik lagi okey!

IMG_0088
Hantaran sanntekk :)

IMG_0051
Pelamin wangiiizzzz :)

IMG_0042
Meet Aim~Pn Rockers, Lynda & Moose :)

IMG_0048IMG_0046
two cute ladies : Cik Belle & Cik Jaja :)

IMG_0045  
Bride-Zaila :p

IMG_0067
Ohh..Jiran rupanya kita kan Acik?? Pasni leh buat mesyuarat tingkap kat umah u..

IMG_0070
Candid! Jaja, Acik, Belle & Farah

 Moose, u tinggi macam I bayangkan :) HEHE

 IMG_0106
It's mine! 

IMG_0110
Itu dia, Sikecil yang memang kecilmolek & Qis yg nampak tembam sket! Ehem, ade ape2 ke Qis?

IMG_0113
Ohh..Ade gambar I..Thanks Jaja snap pict nie :)

IMG_0118
Itu mereka! Shomeel semuanya!

IMG_0120
Moose & Acik, teman semeja malam tue :)

  IMG_0121 
Lynda ini utk kau! Walaupun gambar shaking, aku nak letak jugak kau tgh lap air mata :p Syahdu! Soul-sisters punya feeling! Tak sempat nak snap Aliaa :)

IMG_0144
Asna, tinggi kamu yer, dun worry akk kenal kamu!

IMG_0147
Ada tambahan ahli di situ: Atiqah & June!

 Okeh, cukup! Gambar dengan perantin, gambar perantin, tak dapat nak amik.. Macam Acik jugak, I bila dah simpan camera or sibuk borak, dah malas nak snap picture. Kesimpulannya, sangat enjoy the nite!! ramai bloggers datang, walaupun tak penah jumpa tapi cam ala-ala kenal gitu. :) Jom jumpa lagi. Acik, cepat la arrange makan2. HEHE. I jadi assistant jer, okey?


IMG_0157
Ohh yer, ini kakak ipar Nawal yg sewel jugak macam I. Satu office dengan encik so-army, of course sebab dia sportswoman, so selalu jumpa di event2 office! Nawal, gamabar ngan u takdek, ngan dia pun okeh!

BisikChenta: This week Aliaa kan?? Ala, jauh sket nak pegi, plus minggu nie my BFF kawen juga! Aliaa & Abg Nijam congrets!!

12 comments:

  1. jelesnye...xdapat datang majlis aty...

    ReplyDelete
  2. pagi2 dah buat aku nangisla. ko ni memang tau.

    hugs*

    ReplyDelete
  3. balkidz~
    seronok jumpe balkidz hari tuh.. rase macam nak meet lagi.. tihi~ bila eak..?

    dear nawal~ jangan nanes2.. dah jadi panten kena senyuuuuumm okie.. tapi terharu baca kot entry kidz nie..^^

    ReplyDelete
  4. sis Pia
    ~ xmau jeles. next time join ye kak :)

    sis sue
    ~ HEHE. coklat dalam doorgift dia sedap! Saje bg lagi jeless ;p

    sis Nawal
    ~ Laa..pagi2 tamau nanges wahai puan perantin :)

    sis Atiqah
    ~ Boleh je nak meet up bile2. Minggu depan berada di Melaka, ade wedding kawan encik so-army! :p roger2 la kalo nak jumpe!

    ReplyDelete
  5. hahahah update pun entry yg ditunggu2 hehehe

    ReplyDelete
  6. hai balkidz...hai cantek baju kamu mlm tu..baju nikah kn?

    alaaa..nape muke i xdek..uwaaa...huhuh

    ReplyDelete
  7. hai balkidz...hai cantek baju kamu mlm tu..baju nikah kn?

    alaaa..nape muke i xdek..uwaaa...huhuh

    ReplyDelete
  8. sis Farah
    ~ HAHA. tunggu ke. dah seminggu baru buat entry. idea takde!

    sis Leeyana
    ~ alamak..shhh..jangan mention itu baju ehem2..HAHA..I takpenah ade baju kaler putih melainkan baju nikah. itu saja yg ade. mane u? nape muka takde?

    ReplyDelete
  9. ok yang nanti roger.. nanti free qah bagi qies no fon tau boleh sms ke nak jumpe or pape plan ya laling.. nanti qah email or PM kat fb..

    ReplyDelete
  10. sis Qah
    ~ ok. insyallah. ade rezeki kite jumpa. hari tue tak sempat borak lame. nak interview rafiqy pon tak sempat! HAHA.

    ReplyDelete
  11. hahaha...best jumpa balkiz hari tu. nanti kita gather2 lg ok.

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...