Tuesday, October 12, 2010

Wedding: Canvas Print by The Perfect Canvas

I heart thisssssssss!!


 Oh, sesiapa B2B yang ade Pre-Wedding, dan nak letak pict korang kat pintu masuk dewan ke, kat bilik perantin ke, or mantan B2B yang takde gambar kawen di dinding macam I, boleh la order dari The Perfect Canvas.
Normally amik masa 3-4 hari je siap after payment :)

Kenal tak?? Liyana mysquarecutring :) Gambar dia mase tunang!
Gambar banyak2 camnie, best jugak! Boleh buat different pose & angle :)
Ohhlalala..paling suka ini! Plan nak tempah nak letak kat kepala katil :)

Ok girls. Anything boleh check-out kat blog & Fb diorang! :)
 The Perfect Canvas | BLOG | FACEBOOK

BisikChenta: Mahu memilih gambar! Ehem...terus nak tempah kau! Tak tahan ;p




3 comments:

  1. waaa cantiknyaaa (^_^),tu la aqiesh ni...xtahan hihi

    ReplyDelete
  2. tekejut tengok gambar I ade kat cni. haha XD

    ReplyDelete
  3. sis Pia
    ~ HAHA. me tak leh tgok mende cantek2 buat deco nie. :)

    sis Liyana
    ~ jgn terkejut, org glemer & cantek memang camnie, muka pinjam jap publish :)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...