Friday, October 15, 2010

DIY: 1st trial menggulung (Quilling)

Salam Jumaat. Quick update! Kejap lagi nak pegi jumpa neurologist :) Dun worry ye kengkawan, I just nak pegi check urat belakang badan I je, macam sakit je lately! Ingat nak suruh check urat otak skali, putus ke tak! Haha.

Pasal tajuk entri...Kisahnya, malam tadi, konon nak tido awal sebab hari ni ade appointment, tapi dah puas nak pejam, tak bleh jugak. Ditambah dengan encik so-army yang tak balik lagi, jadi dengan pantas dan tangkas, i gigih menggulung. Sekali gulung tak jadi, 2 kali gulung jadi la sket, 3x gulung boleh laa. Haha. Kene improve lagi nie.Ini semua adalah hasil menjenguk ke blog Miyyah@Kertas la nie. Tapi memang takleh challenge la kekemasan, kekretifan & kemavelesan hasil kerja Miyyah la. I amateur je nokkk :p


Mari-mari cik adik, mari bapak-bapak ibu-ibu, mari lihat, mari lihat! Oh, sudah jatuh ditimpa tangga! Eh silap, sudahlah, gulung tak kemas, chomot plak menampal2 :)

Kad ni plan nak bagi kad adik ipar tersayang yang akan commission hujung tahun nie. Wahh, lame la lagi kot! Takpe, mane tahu, ade B2B yang I pegi wedding dia bertuah dapat hadiah yang ade kad ini. tapi, maaflah ye chomot! :) Hushushush...





BisikChenta: Encik so-army, nantikan kad anniversary nanti yer! Itupun kalau rajin!

12 comments:

  1. take care ye aqiesh....mabelesss kad itu

    like 1000x :)

    ReplyDelete
  2. sis Pia
    ~ tengs for your concern kak Pia :) HAHA. kad simple je, chomot pulak. clap2 pada diri sendiri :)

    ReplyDelete
  3. cantik..kreatip..nak tiru leh??? hahaha

    ReplyDelete
  4. Muthu menjenguk... tu la, front support sangat... kan dah tergeliat pinggang ko... alang2 singgah ni, muthu berbangga untuk follow blog squad muthu ni...

    muthusamy kallayappa...

    ReplyDelete
  5. eh kak! di mata asna nampk comel tau =) cantikkkk!

    ReplyDelete
  6. oh k.balkhiz,nak jgak!!anniversary kami..plz2..hihi..

    ReplyDelete
  7. sis Farah
    ~ HAHA. tirula. ini bukan copyright!

    Bro Zul
    ~ ehh. kau! lame tak dengar cite! tu la pasal front-support yg melebihi had. nak wat camne, kate mantap. HAHA. aku juga follow blog kau!

    ReplyDelete
  8. Sis Asna
    ~ tengs dear. biasa je tue. chomotts!

    sis Farie
    ~ hehe. cute? thanks :p

    sis Aida AB
    ~ Anniversary korang? dekat2 dengan akak kan? HAHA. tengok la kalau ade mase!! ;p

    ReplyDelete
  9. wahhh..cantiknyer..!!!sangat kretif..!! i nak buat satu jugak tuk hubby i nanti..eerr.. ley kan...??

    ReplyDelete
  10. kreatifnye akak! ^_^
    cantek, comey, simple tapi bermakna kad tue.. <3

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...