Wednesday, September 29, 2010

Party: Kid's Bumble-bee (Yellow-Balck) Theme

Party? Oh, i like. Tapi lagi LIKE bile I sendiri yang diamanahkan untuk menjadi party planner. HAHA. Nama je party planner, tapi plan dibuat 3hari sebelum majlis. Boleh tak? Nasib baik dah biasa bekerja & buat kerja last minute :) Dan nasib baik la, Puan Aze adalah kawan baik I. Kalau tak, haishhh, keluar la hantu saka I mengamuk :p

So, here’s some pictures the making & the day of  bumble-bee party for Ammar Fakhrullah :) Nak tau cerita panjang boleh baca kat SINI. I malas nak tulis la, letak gambar aje sudeh!

bumblebee party_1

 Episod panjat memanjat bersama puan owner party!

View chentaqieshzahir.blogspot.com

Ammar yang turut sibuk nak tolong konon! :p

bumblebee party_2

Thank You tag – design by me!

 bumblebee party_3
  The ribbons deco with bee :)

Simple deco with simple candy buffet ~ sila abaikan ketidaksimetrian kat belah kanan sebab ribbon nak abes dah kot :D

bumblebee party_5  bumblebee party_6
Candy buffet: Akhirnya, berjaya merealisasikan impian nak buat candy buffet walaupun simple dan bukan majlis sendiri :)


Doorgifts juga idea I di saat akhir :D


Guest-card table : Idea by me, tp Puan Aze buat sendiri sebab I tak sempat nak tolong!


Ini dia birthday boy: Ammar-dutt! :)
Untuk Ammar, auntie doakan kamu sentiasa sehat dan dilimpahi kasih sayang oleh bunda, ayahanda dan sekeluarga. Cepat2 membesar menjadi anak yang soleh, beriman dan bijaksana. Doakan auntie cepat dapat ‘adik’ untuk jadi kawan kamu nanti ;p
Kisssessss from AUNTIE AQIESHZ ~ mmmuaxxxsss :X
Photography by encik so-army! :)
BisikChenta: Terasa macam ade company deco sendiri pulakss :D Errmm..semua orang buat entry pasal Nawal n upload gambar! I? nantilah.. :D

8 comments:

  1. Arghhh,lmbt le ingt blh jd pengomen 1st hihi

    mantap...kidz memang otak kreatip

    ReplyDelete
  2. sis Luvida
    ~ tengs :)

    sis 黃愛玲
    ~ tqvm :)

    sis PiA
    ~ HEHE..takpe, Pia dah selalu jadi 1st commentor, bagi can org lain pulak..bytheway thanks sbb sentiasa menyokong!

    ReplyDelete
  3. nak selit gak..oh,ada org puji anakku.hehe..thanks suria =)..mrs zahir,tqvm lagi skali.hahaha..sorila,aku kan mmg ske buat benda last menet =)

    ReplyDelete
  4. sis SURIA
    ~ ammardutt memang comel dan genduttt!! gerammm sgt!

    sis harzharun
    ~ okeh..u plan for wedding yellow-black ehh..gudluck!

    sis Aze
    ~ HAHAHA. len kali jgn last minit sgt! sakit jantung aku. ko tau la aku kan kadang2 last minit pun nak kene berschedule dan berplanned jugak :)

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...