Monday, May 10, 2010

DIY: Mother's Day Card

Semalam hari Ibu kan? Ape u all bagi hadiah kat Ibu2 u alls?
I pagi-pagi dah wish my Mama. I busy sikit weekend nie. Ada meeting dengan barisan ex-ROTU nak buat first gathering besar-besaran. Ade kenduri kawen juga. Dan ade janji dengan encik so-army sebab die nak tengok IP Man 2 :)

Cakap pasal Hari Ibu, I tak bagi ape2 hadiah sebab plan nak bagi hadiah yang special sket on her birthday nanti. I just bagi kad je. Kad je? tau tak betapa i memerah otak cari idea nak buat kad sendiri. Sentimental value ok kad buat sendiri. Siap pegi Shah Alam sebab nak mintak sign my brother kat UiTM.

Haha..I buat kad untuk my Mama & my Mummy (mother in law).
Bersungguh betul I buat 1hari 1malam :) Maka nilah hasilnya. jangan komen lebih2 kalau tak cantekk!

* untuk Mama *

* untuk Mummy *

* belah dalam ~ I tak sempat snap picture yang dah siap tulis, kelam kabut nak pegi pos *

* p/s: yang kat tengah2 tue kosong sebab adik I belom sign *

BisikChenta: Kasih Ibu membawa ke syorga! :)  Love u Mums!

4 comments:

  1. lawa la tu kad tu..hikkhik..chumel je bgi kad kt mother in ;aw~~~hohoh

    ReplyDelete
  2. wow! cantik! menantu kesayangan neh. hihik

    ReplyDelete
  3. kreatifla cntik kad.mudah-mudahan lps ni bergelar ibu pula

    ReplyDelete
  4. ecahmiaishika
    ~ hoho..harus la abgi MIL. nanti encik so-army kecik ati plak mak kite bagi mak die tak bagi :)

    thalhazlin
    ~ menantu kesayangan? ohh tidak kot! i tak reti masak..hikhikhik..

    fana
    ~ thanks! insyallah, doa2kan lah jadi ibu plak tahun depan!

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...