Thursday, May 20, 2010

Foods: Breakfast @ O'Briens, The Empire Shopping Mall, Subang

Selamat pagi. Saja nak suruh u all cuci mata dan sebagai membuka selera di pagi Khamis nie.
Jom breakfast! :)
Err..tapi jangan tiru I yer, pagi2 dah minum air gas! haha..

 

 *I memang suke sandiwich! Sila suggest mane lagi ade sandwich best!! :)*


 


* Lokasi : O'Briens Empire Subang *
* Weekend yang lalu ketika I merengek nak makan sandwich *

BisikChenta: Nak pegi buat egg-sandwich :)

9 comments:

  1. suezensuzanna
    ~ yayy! SUBWAY pun best..tp O'Briens punye roti lagi super lembut! :)

    ReplyDelete
  2. aiyoh, lapar plak tgk gamba..

    evilnye kamu! hahaha

    ReplyDelete
  3. alahai dik..comel je word merengek tu..hehe..en.so army sila la layan princess anda ni baik2 yer..

    ReplyDelete
  4. semua best kalo mkn dgn hubby..hehe

    ReplyDelete
  5. Subway dan sandwich buatan sendiri with luv menjadi pujaan hati :D

    ReplyDelete
  6. dear, try g kat kenny rogers, sandwich dia pun not bad

    ReplyDelete
  7. Sis Quiyah & Hasrul
    ~ haha..evil ke I? hihi..esok i letak menu lain plak :)

    Sis Chik Chumel
    ~ harus la merengek2 bg die cair sket. Pastu paksa jugak die layan sy

    ReplyDelete
  8. Sis harzharun
    ~ yg tue memang i setuju! :)

    Sis Pia
    ~ sandwich buatan sendiri memang takde tandingan laa..x sedap camne pon, kalo dah lapar, yummmy! :)

    Sis Farah
    ~ Kenny Rogers punye macam penah makan tapi lupe lak rase die camne..hikhik..leh try balik ni bg ingat rase die :p

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...