Tuesday, August 25, 2009

Wedding: Spa Imej Anggun @ Plaza Alam Sentral, Shah Alam

Ramadhan ke-4..Alhamdulillah! =)

Sempat lagi ko ye Balqiz! Huhu..Jangan marah! Hari ni, dr kul 11pagi smpai la 4ptg, aku berada di Spa Imej Anggun, kat Plaza Alam Sentral..

Kepergianku tak dimaklumkan kat tunang aku sbb aku konferm die akan "bersyarah" kat aku kate tak payahla, ape la..Haha..(Aku awek yg degil kan encik Tunang?? ) Sampai skrang die masih mrajuk n marah aku sbb tak bgtau..Sorry ye yang! Ny bukan gi mane2,gi spa je..Untuk B gak!! ;p Aku (Aku tipu2 die cakap gi site..Padahal...kuang3..)

Tapi, yg penting, badan aku dah selamat dikerjakan oleh 3org pekerja Spa Imej Anggun nie..Dr dulu lagi aku mmg suke ke sini tuk manjakan badan..Service tip-top n harga aku leh cakap murah la..Produk sume berasaskan herba + buah2an..Owner die, Kak Gee, aku knal sbb dulu mmg selalu beli scrub kat sini n wat body/facial treatment..Body Kak Gee mmg meletoppss kau,anak dah 3org..Kulit putih gebu n licin! Kellllaasssss..Mmg tak sia2la kalo wat treatment sbb Kak Gee pnah cakap, die wat bisnezz spa sbb arwah nenek die aja die amalan tradisi jage badan nie..Name produk die Safah Herbs..(produk die sendiri,kilang kat Sepang) Murah n mmg berkesan! Try la..

Okey! Tadi aku wat treatment badan & facial..Body treatment termasukla Sauna + Scrub Badan + Massage + Mandi Susu..Then aku wat plak facial..Semuanye berharga RM100 jer..Memang mase dalam spa tue, 2-3 kali gak la aku terlelap..Syokknye! Kuar je dr situ, badan rase ringan n cam release je sume tension2 yg berkumpul dalam badan!

Ape2pon, aku mmg berpuas hati ngan rawatan kat Imej Anggun..Looking forward nak buat treatment Seri Mempelai before wedding nanti..Now, mood aku nak wat keje cam betambah je lpas gi spa..Okey, dah la Balqiz, gi wat keje cepat! hehe..Selamat menempuh hari ke-5 esok!

++ Bilik Spa - Lengkap ngan bath tub n sauna kat belah kiri ++
Mood~Relax je!

BisikChenta: Hubby, tak mau merajuk ehh!! Sorrryyy sbb tak bgtau! Ny wat treatment utk kawen tau! Utk B jugak..Jangan la marah Moq! I lebiuw tau! =)

10 comments:

  1. wah idaman tu naak manje kan diri di SPA,RM100?berbaloi..

    ReplyDelete
  2. syok nya.. kalo nk g ni g kol 2.. hbs kol 7 terus leh buke pose.. kehkeh..

    ReplyDelete
  3. |PeriPIA|
    Yess..memang berbaloi..sgt best + relax + cam nak tido je kat situ ;p

    |Asz|
    Haha..bguss idea tue..
    Aku ade klas kul6,kalo tak aku pon wat camtu gak! )
    Gi la,kat PAS je pon..1level ngan Hot Market!
    Nie tgh ade promotion nak Raye,diskaun!! Chehh..promote!

    ReplyDelete
  4. rm100 murah nyee..
    heheh waaa.. seronoknye dia memanjekan diri yek.. :D

    ReplyDelete
  5. rm100 mmg sgt affordable babe..lehla bwk aku pas bersalin ammar ;)

    ReplyDelete
  6. huhu~
    spa?cam besh...tpi xpelikkah if seorang lelaki kesana..
    psst*bukan pg saja lah..huhu~

    ReplyDelete
  7. PeriPIA > cubela..sgt release lpas tue =)

    Qa > Huhu..sronok laa..nanti u pn pegi la b4 kawen! =)

    ReplyDelete
  8. inche isteri > aze, yg lepas bersalin ade treatment lain..die dtang umah..nanti aku tanyekan ekk..

    burning selipar > errmm..tak pelik kot..tunangku juga akan ku heret ke spa2 lelaki utk membuat treatment!
    Tapi make sure lelaki la pekerjanye ;p

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...