Saturday, May 21, 2011

# Pregnancy: Laundry Baju Baby

HAPPY WEEKEND everyone! Apa buat ujung minggu nie?

I baru lepas melaundry baby’s stuff.
Seronok! Serious bile tengok baju tecik2 digantung di ampaian,
Rase macam tak percaya! 
Tomeyyyyy sangat!
.
.
.
.
.


Pureen_ABD_Liquid_Detergen
Image *google*
.
.
.
.
.

jemuran baju baby

Satu trip lagi. Lepas itu mahu nonton wayang!
Itulah hiburan kami di sini!
Errmmm, Mr Pirate plizzzzzzzzzzzzzz :D
Nur Kasih dah tengok!


BisikChenta: Eksited laundry baby stuffs, baju2 Papa+Mama esok ajelah :D

12 comments:

  1. Awalnya tulis blog....dah siap basuh baju tu....hehe..

    ReplyDelete
  2. besh kn tgk baju baby bergantungan :)

    anyway,wangi x pureen tu?

    ReplyDelete
  3. sempat basuh baju mummy n daddy jugak tu :)
    I guna pureen juga, tp yg kaler pink..
    sgt suke sbb wangi.sumtime i basuh baju i pakai detergent baby.heheh..
    bila nak balik kl? nnt deliver kat spital mana?

    ReplyDelete
  4. bestnya!!

    aqiesh,header baru..lovely

    ReplyDelete
  5. HAHAHAH. ritu my mom yang tolong basuhkan!!! ni ada lagi 1 beg belom basuh..new stuff!
    lek lu. takde tempat nak sidai. pastu segan! HAHAHA

    ReplyDelete
  6. hi another m2b!suke tgk m2b basuh bju baby!comels2!!yun bru nk start basuh next month..follow and link u! =)

    ReplyDelete
  7. qish,ske tgk m2b sidai2 bju bb nmpk comey2 je..kiut miut gtu..i pn dh tgk NKTM jg,xsbr pye psl nk tgk...^__^

    ReplyDelete
  8. sis Harz
    @ bangun pagi sebab kul 6.30 kat sini dah macam kul 8 okeh! jadinya kul 8 dah macam kul 10. cepat kering je baju :D boleh buat next round!

    sis Yanie @ mrs Engineer
    @ HEHE. comel kan? ermm, bg saya wangi jer :) yg pink pun wangi jugak tau!

    sis Athi
    @ mestilah sempat. kat sini panas awal tau, jadinya kul 12 tue dah siap kering dah sume. sini tgh panasssss yg teramat!

    ReplyDelete
  9. sis Pia
    @ hehehe. best. nanti insyallah sampai rezeki akak pulak :)

    sis suhaila
    @ tak sempat lagi nak edit header. main amik je dr album.

    sis amelyn
    @ kalau aku dok ngan mak aku pun mesti mak aku yg basuh. HAHAHA. ni pun sebab nak pack siap2, tu yg basuh tue :)

    sis Yun
    @ ok yun. will link u jugak nanti :) thanks n selamat membasuh ;p

    sis deanna
    @ hikhik. memang, bile dah sidai tu, tengok, alahaiii kecik je baju2 baby :D comel sgt!

    ReplyDelete
  10. i br tau yg baju2 ni kene basuh.hahaha.dh basuh2 baju means tak lama lg la kan?huhu

    ReplyDelete
  11. sweet bangat!!!

    eh, STAGE mane u gi? waa..nak-nak..huhu~

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...