Tuesday, September 21, 2010

Raya2010: 1st Raya sebagai Isteri :)


Salam. Selamat berjumpa kembali semua. [wahh..skema!]
Rindu I tak? hihi.. Ade ke yang merindu? [feel: perasan]
Lame sungguh tak update belog ni, nanti lah I buat recap for almost 2 months I menyepi!

But, for now, di Hari Raya ke-12 [oh, my fave no!], I just nak ucap,
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf jika ada apa-apa yang I tulis mengguris hati u alls or pihak2 tertentu.
I hanya insan biasa, tak lari dari silap salah dan cuba memperbaiki diri seadanya..

Ikhlas dari: Aqieshz & Zahir :) AIDILFITRI 1431H/2010

[Sila tutup mata kalau rasa kepoyoan terserlah di gambar ini]

BisikChenta: Tengah gigih menaip satu-satu cerita sepanjang 'kehilangan' I..banyaknye! :(

3 comments:

  1. nak jd org yg 1st wish
    selamat hari raye akk aqieshz!!!
    sungguh lame x nmpk blog ini diberi makan...
    *nmpk sgt i rindu nak bace blog u kan?* hehehe

    ReplyDelete
  2. selamat ari raya aqiesh,k.pia pon mhn maaf jika ada slh silap

    k.pia pasan status aqiesh kat FB...Countdown ape tu?????

    mau nya tak rindu :P

    ReplyDelete
  3. sis E*ein
    ~ wahh..hebat, tahniah jadi org first..
    ade jugak ke org rindu belog i nie? :) ehh..congrets ye dik, dah preggy!

    sis Pia
    ~ yes..same2 la kite ye kak..
    bout that countdown..haha..tunggu yer..tgh sibuk menaip la nie..

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...