Friday, April 3, 2009

Photoshoot: Outdoor Pre-wedding @ Port Dickson

Takde mende nak diceritakan lately.
Sebab tue takde entry n takde mase nak buat tag.
Terlalu sibuk dengan urusan kerja, coursework dan exam yg semakin hampir.
Ape yang dapat aku kongsikan untuk entry kali nie ialah gambar 'pre-wedding' aku dan tunangku 2minggu yang lepas.
Lokasinya di sekitar Port Dickson.
Penat wooo....2 kali tukar baju. Tapi kami enjoy.
Takkan tak enjoy kot. =) hehehe..
Apa2 pun terima kasih untuk Cik Dasheela dari Karangkraf dan rakan baiknya Cik Lienda.
Enjoy your view ;>



(gaya P.Ramlee & Saloma...)


(cik Saloma, sudah lamakah kamu menunggu? )



( cik Ramlee...jangan la merajuk..mari kita bercanda di tepian pantai.. )


( R&B style... putih suci)



(menanti tenggelamnya sang mentari)


( bila kegilaan menguasai segalanya....)


(melompat lebih tinggi..)

untuk lebih banyak gambar, silalah ke facebook aku! huhu.. ;p
end.


5 comments:

  1. aiyyyooo...
    mau perasan die kalo dgar..huhu...

    ReplyDelete
  2. tul la..
    bangga sangat2 la tu..
    suh dia masuk AF la.. hahaha

    ReplyDelete
  3. huhu..sweet lar kak..adk pun nk ler mcm tu nty.ahah

    ReplyDelete
  4. dapatkan pelbagai tips,petua,informasi dan rahsia sebuah alam perkahwinan di http://www.rahsiaperkahwinan.com/

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...