Wednesday, November 26, 2014

5 days preparation!

Salam.

Hai korang. Cerita Sabah postpone dulu. HAHA. Ada lagi 5 episod.

Baru Isnin hari tu decide dengan husben nak buat birthday Dyna, this weekend. Yerr, this weekend!
Mula² plan nak buat lagi 3 minggu, tapi pikir punya pikir masa tu dah start semester, dah start busy, pastu mesti weekend dah sibuk.

Makanya, terus je confirmkan Ahad ni je buat. Confirmkan tempat, booked itu ini, makan, beli² barang, dan hari ni start la kerja gila tak berapa nak gila. Nasib la aku suka. So tak boleh komplen lebih².

So, tunggu lah update nanti yer. Nak sambung buat kerja hakiki pulak ni haaa. Letih tangan dah main potong².

Kbai.

Belanja satu gambar!


 Mak memang akan selalu hoverr!

3 comments:

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...