Wednesday, September 7, 2011

# Aidilfitri 1423H


Assalammualaikum semua :) 

Dah masuk hari ke-9 raya baru sibuk nak wish! HAHAHA.
Walaupun dah agak lewat, tapi still dalam bulan raya kan?

So, sementara boleh online nie,
Kepada yang mengenali I di alam maya,
mahupun juga yang mengenali I secara zahir di alam nyata, 
Kalau ada tersilap kata, tersalah bicara, terlaser, terover, kalau ade yang tersinggung ke, terasa ke, kena sound tepek ke, ade yang kata I berlagak ke hape ke, I mintak ampun dan maaf lah yer. 
Takde niat nak menyinggung u alls semua.
Entry I sume bersifat peribadi okeh!

Alhamdulillah, sangat bersyukur dan gembira bila dapat beraya bertiga. 
Syukur atas kesempatan dan nikmat yang Allah berikan ini :)
Semoga kebahagiaan ini sentiasa berkekalan :D


Majlis Aqiqah & Cukur Jambul Batrisya pun selamat dilaksanakan.
Walaupun last minute decision, semuanya berjalan lancar.
Update? Nantilah yer. I akan ambil masa sebab nak sesuaikan Batrisya dengan keadaan dan tempat baru.
Bila I naik keje ujung bulan nanti, dah free sket, I update.


Okey, itu saja untuk hari nie.
I pun akan terbang ke Bumi Kenyalang malam nie. Doakan I sekeluarga selamat dan bahagia nun di seberang laut sana :)


Sekali lagi,
Salam Aidilfitri.
Maaf Zahir & Balkidz Batin 


selamat hari raya






 BisikChenta: Pulang, marilah pulang, marilah pulang bersama-sama :)

5 comments:

  1. Selamat Hari Raya Qis. =)

    Pssst: Dah tengok gambo aqiqah Batrisya kat blog & FB jabbe.

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya dik!..kiss batrisya utk kak iryd ek..kiss..kiss..:)

    ReplyDelete
  3. ala ko dh blk srwk eh..xsmpt gak nk jmpe..huhu..xpela next time.slmt hr rya qish:)

    ReplyDelete
  4. Tumpang lalu jap ya. :)

    Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :) Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. salam aidilfitri qiesh..wah,family dah complete (=

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...