Monday, June 13, 2011

# Pregnancy: 35 weeks - Urine test!

Selamat pagi Isnin!
Monday blues huh?
I tak kerja pun rase blues. Hahaha.

Gulppp! 35 weeks dah.
Alhamdulillah.
Tetapi ada sedikit kerisauan di situ.
Haiyyyo, sape tak nervous, first baby kot!

Ohh, hari nie kena ke HUKM.
Ade repeat urine test.
Ada darah dalam urine katanya.
Ntah I pun tak paham camne leh ade darah.
Nanti balik kang I cite lah, lepas interview doctor :)

Selamat bekerja peeps!
And, selamat kembali ke sekolah budak2 sekolah & cekgu2!

BisikChenta: Mahu shopping stok makanan. Stok di rumah telah dihabiskan oleh mak buyong yang kuat makan :D

11 comments:

  1. kat Kl ker dear sekarang..?? dah tak balik sarawak..?? neway..hope semuanye selamat dan tak de ape2..:)

    ReplyDelete
  2. mek, take care ehh.=)
    ko ktne skrg ni?srwk ke smenanjung?

    ReplyDelete
  3. hi Balkis (betul kah?)

    have linked u too... yep yep.. all the best for you!! :) dah beli bpump nanti buat review ya... hehe... HUKM?? my 'aunty' ObGyn kat situ.. Prof Nafisah Adeeb... eheh...tapi dia dah tak buat delivery.. dah tua katanya.. ahahha

    ReplyDelete
  4. sis Anyra @ Gojes
    ~ haah, aku kat KL dah.

    sis Aty
    ~ yup! kat Kl dah. tak balik sane, terus cuti until abis pantang. dah takleh naik flight la dear :) Amin, tq dear!

    sis Mawai
    ~ aku kat KL mek. baru minggu lepas aku balik melaka.

    sis Leonora
    ~ okeh babe! keep in touch. oh, by the way i masih konpius nak beli medela ke spectra. kalau ikut bajet spectra mmg the best lah!

    ReplyDelete
  5. hik2...aku segan weh nk ckp kt ko..hahahahah...weh...selamat ok...nnti klu dh bersalin sile update yea;)

    ReplyDelete
  6. sis GoJes
    ~ ape kehal ko nak segannya? dulu aku dok melepak bilik ko seksi2 tak segan pun. HAHAHA. okeh! will do! abg doktor ko ok? aku doa cepat2 ko join the club :)

    ReplyDelete
  7. heeheh nora dah lama link qish... comelnyaaaaa............cuti ek.. selamar bercuti dan jaga diri baik2 tahu :)

    ReplyDelete
  8. hi sys:) nnt bersalin kt HUKM yer? semoga semuanya selamat yer..i phm sgt rs nervous tu..tp kejap je, iAllah dah dlm labor room nnt tak ingt dah semua tu..just xsabar nak tgk muka baby je nnt..

    klu u ada plug dkt ofis/tpt nk pump, baik beli spectra je..spectra bagus .i try dah

    ReplyDelete
  9. qish,moga semuanya dipermudahkan..mane tau baby nk kua lg 2-3 weeks ni,kene standby dah beg hospital..hehe!take care k! =)

    ReplyDelete
  10. hahahahahhaha,,,,,ko xnmpk ke aku ttp mate ms ko dtg seksi2 tu...hik3...abg doktor ok jek...abg askar ok x??amin..insyaAllah..smg ktorg dimurahkan rezeki itu

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...