Tuesday, February 21, 2012

# 1st Experience Baby Swimming!




Salam.
Hampir sebulan tiada update. 
Terlalu busy sebab final exam dah dekat.
Dalam kesibukan, sempat curi masa pegi short-trip dengan family.
Dan, di situ, pertama kali bawak Batrisya berenang.
Malas nak menulis, later lah I share experience kat sana (tak tahu bile!)



Sumpah, banyak kali tengok video nie sebab comel sangatt!
Suka akulah nak puji anak aku comel, kahkah.
Tapi serius comeellll sangat muka cover ayu, tapi nak jugak kayuh kaki!!
Alahaiiiiii, anakkkk!
 BisikChenta: Tak banyak pilihan utk weekend-gateway di sini. Hmmm :(

7 comments:

  1. waaahhh..tetibe dah pandai berenang..:)

    ReplyDelete
  2. comeiii nyer (ketika komen nie, ai tak tgk pun video psl kat opis nie block youtube!!!!!)

    tp ku pasti kalau dh nama budak kecik, pasti la comel :)

    ReplyDelete
  3. hahaha.. nak citer panjang takde masa lak tu... hahahaha

    ReplyDelete
  4. comelnyee isya!!aku dpt bygkn ank aku nt kakinye mcm tu jgk bile berenang..sbb skrg pn kaki dh mengayuh bkn men.hahaha..arghh ank ko comel,ank aku pn comel.hahaha nk jgk!!;p

    ReplyDelete
  5. comelnya la hai..bersungguh2 nk berenang..hehe

    ReplyDelete
  6. alahai...mey gila isya... muka takut2 tapi nak cuba jugak..mey sgt!!

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...