Monday, July 12, 2010

Friends: Recap 2-minggu setengah

Hai..
Terima kasih kepada follower2 sekalian. Dah cecah angka 200?? Ermm..tak sangka.. Rasa macam belog ini merepek dan poyo je, tapi ade jugak org baca! haha..

Okay a quick recap for my MIA in last 2 1/2 weeks..
Friends
1. Hari bersejarah kawan & sedara-mara!

♥Engagement : Cik Zurianita Ismail @ Alai, Melaka.

 {memang tak bleh blah la pengantin basi itu!}

{...dan of course posing bersama family-in-law!}

♥ Wedding : Puan Sarizan & Encik Asnawi {dua2 my ex-matrician} @ Jenjarum, Banting

 {sekali lagi pengantin basi berposing macam...erkk..tengok sendiri la}

{kawan baik se-praktikum mase matrix..congrets ijan!}

♥ Wedding : Encik Syahid & Pn Naza @ Hulu Langat..Army couple from UTM

 {ok! I tau, I pakai ikut tema..tak plan ok!}

  {As usual, I pengarah sesi fotografi ini ;p }

2. Reunion peserta JANGAN LUPA LIRIK Siri 3 @ RedBox Sunway Pyramid! :) 6jam yang sangat......hurmm...speechless! :p

 {artis & divas!! :p}

  {lompat lagiikk..huh~}

  {ermm..tak tau nak komen ape! oh,yg kiri sekali dah kuar tv hari sabtu,adik wani!}

 
  {saksikan kami dalam JLL musim ini!!}

**Jangan tanya bila turn I dalam JLL..I pun tak pasti sebab dah ade reshuffle dalam list turn ituuuu :) Sabar yer peminat I..hakhak..** 

3. Tak cukup tidor!! World Cup & Preparation Gathering ROTU UiTM! 

 {England balik awal, Oranje plak main ntah ape2 malam tadi! huh!}

 {Sangat penat jadi AJK, attend meeting every Jumaat! :p}
Tapi semua berjalan lancar, Alhamdulillah!

3. Mencari..dan mencari..dan melihat dan membeli........ :) Akhirnya!
 {huh..terbang melayang duit yg dikumpul..dan berjaya pujuk encik so-army utk beli. walopun duit I,tapi kene mintak ijin okey! I likeeee!!}

BisikChenta : Ohh..penatnye, nak cerita banyak2..cukup setakat ini!

5 comments:

  1. patut la,waaa padat sgh schedule aqish :D

    ReplyDelete
  2. patut la stp mggu dlm JLL xde pun muka u.. puas tunggu stp mggu tau.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. sis PIA
    ~ huh..really tight schedule.. :) ni dah lega sket!

    sis adieyza
    ~ haha..sabar ye dear..i pun tak tau bile..

    ReplyDelete
  4. penuh jadual ko..
    bile jadual ko nak banjer aku makan.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. bila episod awak nak kuar ni? lama dah tunggu huhu

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...