Monday, July 26, 2010

Passion: My Turn @ Jangan Lupa Lirik


Para penonton, bapak-bapak, ibu-ibu semua yang menanti..
Hahaha..akhirnya glemer jugak I dapat kuar TV..

Okey, dear blogger2 sekalian yg dah bertanya berkali-kali,
jangan lupa la tengok muka I yang glemer ini this weekend..
mengikut perkiraan, maybe hari Ahad..
Artis undangan Aril AF

Sebelum tue, I nak mintak maaf la yer kalau2 ade yang akan merasa I nie 
OVER, GEDIKS, MENGGELABAH etc.
Untuk pengetahuan mereka2 yang menonton Jangan Lupa Lirik,
ade aksi2 yang memang dirancang dan atas arahan production team.
So that, kami peserta2 nie kena la ikut arahan kan?
Kata nak masuk TV..haha..

Jadi, sila duduk depan Tv pada hari Sabtu-Ahad ini,
Astro RIA 104 jam 9malam..
Well..well..well..
Sapa yang kenal I boleh la loncat2 cakap,
"I know her!" OR "Eh, macam kenal??"
:p
Errmm..sila jangan tanya menang berapa ribu.
Tengok dulu baru tau :)





Ini sempat I snap..Dalam bilik, dah nak tido tibe2 ade iklan ini..
Berdoa & berharap la konon! :)

BisikChenta : Pagi2 dah dapat SMS kawan2 tanya betul ke I yang diorang nampak! :)

12 comments:

  1. wah, x sabaq ni nak tengok jangan lupa lirik... =)

    ReplyDelete
  2. smlm tgk iklan, n bgtau my hubby, nilh blogger KMM tu...ha3...i'm gonna watch jgn lupa lirik... :)

    ReplyDelete
  3. wowee....good luck qiesh...nk tgk la ahad ni...(=

    ReplyDelete
  4. siyes tu u..??? waaarrgghh...sonok nyer..!! i nak tengok.... :)

    ReplyDelete
  5. huhu..kami akan tgk tv mlm minggu ni =)

    ReplyDelete
  6. HUAHUAHUAHUHAUHUAHAU...Abg Aznil.....SY KUNCI LAGU NIIIIII..hahhaahaa.Aku rs yg plg gedik zahir la....

    ReplyDelete
  7. sis Liyana
    ~ tengok ye, kalo leh record skali..haha.. :p

    sis Ekyanie
    ~ u n ur hubby pindah umah diz week, sempat ke tgok nie?? :)

    ReplyDelete
  8. sis Farah
    ~ hehe..bukan sy memang dah glemer ke sebelum nie?? hihi.. ;p

    sis Nina
    ~ yeah, tengok ye Nina..ade aksi lompat2 jugak nanti :) itu pun kalo die tak potong!

    sis @ty
    ~ siyes la syg..takkan i tipu kot..lain benar ke muke i dengan kat tv tue?

    ReplyDelete
  9. sis modusoperandi
    ~ okey! tengok tau..

    bro mierul
    ~ Zahir gedik?? dah selalu dah die gediks..hihi..dengan aku je la..dgn korang tak publish! :p

    ReplyDelete
  10. sis....baru elya paham...pasal derang dok ckp pasal jngn lupe lirik tu..ha3...
    sorry laa lambattt komen!!!~hahahahhha

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...