Saturday, July 24, 2010

Aktiviti Sihat - Jacob's Walk of Life

Heyyaaa..Jacob's Walk of Life is back! Encik so-army begitu bersemangat ajak I join dari tahun lepas. Tapi tahun lepas tak dapat join, so join tahun nie..


Event start pukul 6pagi. So agak2 pukul berapa kena bangun n keluar rumah? hahaha..That one,must be the hardest thing of all :p Flag-off 7pagi. Ohh yer, theme untuk Walk-of-Life tahun nie ialah "1Malaysia Sihat Walk" Ade goodies bag untuk 6000 participants yang mendaftar online (kami la tue..) Online registration dah closed, tapi kalau nak walk-in boleh jugak I rase. Tapi tak dapat goodies bag & t-shirt la kot.

Jacobs Crew Fara and Faizal dari Hot FM ade crew dari My FM akan ada dekat sana untuk berceloteh menghiburkan semua peserta yang penat berjalan :) Co-sponsors untuk event ini ialah Fitness First, Anlene, Spritzer, Mizuno, Zespri dengan kelulusan daripada Kementeran Kesihatan.



Ohh yer, ade pertandingan jugak mase event ni berlangsung. Sesiapa yang dapat menggayakan baju t-shirt sesuai dengan tema 1Malaysia akan mendapat hadiah daripada main sponsor, Jacobs. 

1st Prize: RM300 cash vouchers + Jacob's Hamper
2nd Prize: RM200 cash vouchers + Jacob's Hamper
3rd Prize: RM100 cash vouchers + Jacob's Hamper
4th & 5th Prize: RM50 cash vouchers + Jacob's Hamper 


Macam menarik je adiah tue, boleh bagi my mum sebab die memang suke makan biskut jacobs nie. Tapi, nak pakai camne yer? Huhu..any ideas kawan2??


 Nie contoh mereka yang menepati tema 1Malaysia..Simple gile!

BisikChenta : Okeh..mesti berpikir dari sekarang nak menepati tema 1Malaysia. hihi.. :) 

2 comments:

  1. me pun follower jacob event nie..dis year kali ke 3..tak sabar nak p esok nie..

    ReplyDelete
  2. waaa,xpenah join hehe

    deakt2 dgn apartment aqish kan?

    idea3....jahit jalur gemilang kecik kat t-shirt aqiah nak pakai nti ??hehe

    ReplyDelete

Terasa diriku begitu berharga! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...